Hele adequate mondhygiënist, gaat ontzettend goed om met angst, heeft geduld en alles weer mooi schoon met goed advies!
wij worden altijd netjes geholpen
Aangezien er onverwacht een stukje van m’n tand en vulling afbrak belde ik of ik snel terecht kon. Ze hebben hun uiterste best gedaan om in alle drukte een plekje tussendoor te regelen.
De mondspoeling i.v.m. de coronamaatregelen is zeer vervelend. Hopelijk kan deze zo spoedig mogelijk achterwege gelaten worden. Voor mijn dochter van 10 is dit de reden dat ze het bezoek als zeer vervelend heeft ervaren. Ik begrijp dat er maatregelen genomen moeten worden, maar misschien kan hier voor kinderen wat losser mee omgegaan worden.
tevrden
schijnbaar nieuwe stoel zorgt voor hoofdpijn loze behandeling.
Prettig ruim voldoende Geen drempels
Alles op tijd (afspraak ) en je wordt vriendelijk en goed behandeld.
Ik word goed geholpen door de orthodontist.
Pijnloze behandeling
Goede coronamaatregelen, relaxte sfeer
Keurig volgens rivm regels ontvangen. Daarna bijna gelijk aan de beurt.
Goed en vriendelijk geholpen.
Prettig.
Wachtruimte en behandelkamer zijn erg ongezellig en zonder enige aandacht ingericht. Geen kleuren, geen gezellige stoelen, geen schilderijen. Slechts een suffe ( intussen verkleurde) mobiel met visjes
Het is wel aan te bevelen de rekening goed te controleren
Vriendelijk, deskundig. Legt goed uit wat ze gaat doen
Als je belt en er is iets aan de hand kan je vrijwel meteen even langs komen. Je hoeft nooit lang te wachten. Altijd vriendelijke mensen Kinder worden ook altijd goed geholpen en alles wat er gedaan wordt zijn ze van te voren al tijd goed aan het uitleggen
Ik kon snel geholpen worden nadat mijn tand onder mijn vulling was afgebroken.
Ik ben heel netjes en vriendelijk behandeld. Vanaf het moment van afspraak maken t/m de behandeling.
Dat je serieus behandeld wordt ik ben bij tandarts Weber en samen met z,n Harem ben ik zeeeer tevreden over hun kwaliteit telt voor allemaal TOPPIE
Goed verzorgd geheel.
25 jaar kwam ik bij tandarts Weber, tot ik ging verhuizen . Daar maakte ik 2 klungels van tandartsen mee waar door ik op een drafje weer terug kwam . Tandarts die er voor de patiënt is en veel vak bekwaamheid heeft. TOP
Wortelkanaal behandeling, zonder pijn!!!
Zakelijk
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.