Prettig

goede service, goed behandeld

In de afgelopen periode van veranderingen, heb ik geen of onvoldoende duidelijkheid ontvangen.

• Behandeling N.v.t.

goede service, goed behandeld

Het ondergaan van een behandeling is niet mijn grootste hobby maar in deze praktijk voel ik me altijd prima op mijn gemak. Er wordt goed vooraf uitgelegd wat er gaat gebeuren en tijdens de behandeling gevraagd hoe het gaat. Zeer professioneel en altijd vriendelijk.

goede service, goed behandeld

Gelukkig is de sfeer de laatste maanden weer als vanouds, kort na de overname van de praktijk was deze om te snijden. Meerdere tandartsen op 1 praktijk heeft zijn voor maar ook zijn nadelen. Op de kundigheid is niets aan te merken. En de mail service is werkelijk top!!!

Top team

goede service, goed behandeld

goede service,luisterende oren ,klantgericht, gewoon een gezellige groep mensen die weten wat ze doen ga zo door!

Goed geholpen

goede service, goed behandeld

Karige bedoening die wachtkamer. Geen aanmelding dat je er bent.

• Behandeling
  • Bejegening medewerkers N.v.t.

goede service, goed behandeld

Altijd zeer plezierig en proffecioneel

goede service, goed behandeld

er wordt goed geluisterd naar de klachten en opgelost

goede service, goed behandeld

Sinds mijn oude tandarts met pensioen is. Merk ik dat mijn nieuwe tandarts een beetje te voorzichtig werkt en het voelt alsof ze amper je tanden aanraakt met de haakjes. (Wat helemaal prima is). Verder vertelde ik dat ik erge last had van kiespijn. Wat ik vreemd vond er werd niks aan gedaan zoals schoonmaken of iets smeren ofzo. maar naar kaak chirug moest (wat normaal is). de dag daarna heb ik met extreme pijn thuis gezeten dokter/eerste hulp gegaan van vreselijke pijn in de nacht. ik heb de heledag/nacht pijn geleden. Jammer dat ik bij de eerste afspraak hier in de tussentijd tot kaak chriug niks aan werd gedaan. Ik heb met spoed bij een andere tandarts op zondag laten trekken. (Tandarts van de griend deed een poging om mijn verstandkies eruit trekken wat zij normaal niet doen. maar omdat ik zoveel pijn had heeft ze toch gedaan en het is gelukt gelukkig).

goede service, goed behandeld

My friends, as I, live 30km from the practice. I go there because they are specialists in my genital.

Geen toe lighting nodig

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Behandeling
  • Bejegening medewerkers N.v.t.
  • Informatievoorziening N.v.t.

goede service, goed behandeld

Alles is goed met name de tandarts is uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

Tandarts van Ouwerkerk is een geweldige tandarts! Heel betrokken, stelt je gerust en de behandelingen (die je liever niet hebt) doet hij erg rustig en prettig. Hij neemt je serieus en is in staat om heel snel te ontdekken wat er speelt bij pijnklachten. Iets waar andere tandartsen mij vaak in de steek hebben gelaten. Ik hoop dat hij nog lang niet met pensioen gaat!

goede service, goed behandeld

Geen wacht tijden 👍🏻 En je wordt goed geholpen.

goede service, goed behandeld

Op zich een prima concept, maar het vervangt mijn oude (pensioen) tandarts nooit 100% qua beleving en behandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Botter 44

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux