Niet onder één gradatie te beoordelen vanwege de verschillende ervaringen bij de verschillende behandelaars. Laatste twee jaren positieve ervaringen.
Je word meestal op de afgesproken tijd geholpen en he zijn erg vriendelijke medewerkers
Heel goed. Ik kreeg ook veel advies.
Zijn zeer positief.Vriendelijke baliemedewerksters en assistenten. Vakkundige en vriendelijke tandartsen en Mondhygienisten. Geen autoritaire houding.
Klantvriendelijk, goede medische behandeling, werken goed op tijd.
Tandarts Ouwerkerk is naast een vriendelijk mens ook een hele fijne tandarts
prima geholpen
Controle is wel heel erg kort voor het geld wat het kost
Prettige communicatie. Legt alles goed uit en denkt mee. Vakkundig
Bij Tandarts van Ouwerkerk lig je altijd heel ontspannen op de stoel. Of het nu controle of een kanaalwortelbehandeling is. Jammer dat hij weg gaat.
Zeer vriendelijke en deskundige behandeling.
Na de overname gelukkig een positieve ervaring met de manier van werken door nieuwe tandarts.
w.ouwerkerk is een vriendelijke en kundige tandarts. Assistentes ook uiterst aardig.
Ik ben een heel tevreden klant
Uitstekende tandarts!
Uiteindelijk goed geholpen door de oudere tandarts. Was eerst bij een jong meisje, die zei dat alles er netjesuitzag. Terwijl ik aangaf behoorlijk kiespijn te hebben. Ze heeft hooguit 1 minuut gekeken. Gelukkig was de assistente begripvol na mijn telefonische klacht en mocht ik terug komen bij een oudere tandarts. Blijkt dus dat ik een wortelkanaal behandeling moet.
Fijne tandarts, vriendelijk aan de telefoon en de balie
Het gaat prima
Geen vaste tandarts op alle dagen.
Botter 44
8243 JE Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.