Altijd goed geholpen hier. Ook de laatste keer bij een afgebroken kies. Het enige dat me ergerde was het gesprek over mijn hoofd heen over praktijkperikelen tussen de tandarts en de assistente. Ik kreeg sterk het idee dat ik er niet toe deed.
Ik ben de een na laatste keer geholpen door tandarts Bozia. Zij heeft de verkeerde kies verdoofd en mijn kies maar half gevuld met de juiste vulling. De omgang was zeer slordig, ze was meer met andere zaken bezig dan met mij. Er was een assistente in opleiding die steeds benodigdheden op mij liet vallen etc. Geen prettige ervaring. De andere tandarts is een stuk aardiger en veel meer bezig met haar vak maar er is geen vergelijk met toen tandarts Ouwerkerk er nog zat. Ik ga uitkijken naar een andere praktijk.
In het verleden heel goed, maar de afgelopen 2 jaar heel teleurstellend.
Fijne tandarts en duidelijke antwoorden op je vragen. Ze denken met je mee en uitermate vriendelijk
Na de overname was de sfeer om te snijden dit is gelukkig verbeterd. Doorgaans worden we netjes en vriendelijk te woord gestaan door de receptionisten echter treffen we de laatste tijd een, voor ons, nieuwe medewerkster die vriendelijkheid nog moet uitvinden. Helaas krijgen we het gevoel dat de praktijk erg commercieel is geworden. (er word bv erg makkelijk een foto gemaakt) Ik zal eerlijk zijn, we hebben erg veel moeite met de omschakeling/overname. Wat ons betreft mag het wat meer patiënt gerichter. (op dat gebied gaat onze voorkeur uit naar Hans)
Vriendelijke tandarts. Vlotte behandeling. Prima
Over de praktijk ben ik zeer te vrede. Maar over de tandtechnickes die mijn prothese heeft gemaakt ben ik niet te vreden.
Vriendelijke tandarts, mondhygiënist en baliemedewerksters. Ze nemen de tijd voor je en zijn altijd vriendelijk.
netjes geholpen
vriendelijk, luisteren naar wensen, vaardig
Erg prettig
Zeer tevreden over mijn tandarts en de assistentes. Vriendelijk, goed professioneel kundig en toegankelijk.
Behandeling is prima maar manier van afspreken is niet prettig
Mondhygieniste goede ervaring , tandarts voor de eerste keer gezien, vorige tandarts met pensioen. Hoe nog geen mening over, respectvol en prettig in contact deze eerste keer.
Rommelig, slechte informatie omtrent een kies trekken en vervolg afspraken
Een hele fijne nieuwe tandarts die super leuk en lief onze zoon gerust stelt en laat kennis maken met het begrip tandarts
Afzeggen afspraak die een half jaar geleden is gemaakt is erg onplezierig en zeker als dan een volgende afspraak bij de mondhygiënist pas een jaar later kan. Het zoeken naar een nieuwe afspraak voor de mondhyg. heb ik als klantonvriendelijk en niet meedenkend ervaren. Bij nieuwe afspraak tandarts heb ik met een andere assistentie wel op korte termijn een afspraak bij de mondhyg. kunnen maken. Deze assistente was wel klantvriendelijk en erg behulpzaam.
Superfijne tandarts. nadat tandarts Ouwerkerk weg is gegaan was het wel even spannend wat zn vervanging zou zijn. Maar super! Geduldig, overlegt, geweldig met mijn dochter van 3 jaar! en ik heb het een gaatje bij hem laten vullen zonder verdoving en zelfs toen voelde het prettig om in de stoel te liggen
Dubbele afspraak, eerst controle bij tandarts, daarna ruim half uur wachten op mondhygiënist. Zelf maar weer binnengelopen, toen mocht ik direct in stoel plaatsnemen. Er was iemand die dag meekeek, terwijl mondhygiënist met mij bezig was werd er uitgebreid over de gang van zaken in de praktijk gesproken. Ik vind dat niet netjes en passender.
Even wachten vanwege wat werkzaamheden aan apparatuur. Voorzien van prima koffie. Daarna goede uitleg over tandvlees en kaakbot ontsteking.
Tandartsen zijn goed maar door de vele wisselingen raken je niet vertrouwt met de tandartsen.
Zeer slechte ervaring met zeer hoge pijn klachten om een afspraak te krijgen duurde 2 dagen voor ik terecht kon. Spoeddienst werkt totaal niet moest maar kontakt opnemen met Amsterdam of Utrecht was geen tandarts die dienst had in flevoland zeer slecht!!
Botter 44
8243 JE Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.