Vriendelijk, netjes en goede uitleg wat en waarom ze iets doen.
Tandarts komt altijd een beetje gejaagd over.
Verdoving werd goed gezet Vulling is vervangen en geen last mee van gevoelige tand
Geholpen door Andre
Prima gegaan geen opmerkingen
Goed.
Ik werd gerust gesteld, er werd verteld wat er gedaan wordt, een juiste diagnose en de daarop volgende behandeling uitgevoerd. Erg tevreden.
Ze hebben alles duidelijk uitgelegd over de behandeling. Was gerustgesteld voor de volgende keer.
Prima tandarts, voel me bij tandarts Polman op mijn gemak, omdat ik sinds mijn jeugd toch wel een tandarts trauma heb. Jammer dat ie met pensioen gaat, afwachten of ik met de volgende ook een goede klik heb.
Ik werd deskundig en vriendelijk geholpen door de tandarts en preventieassistente. Duidelijke uitleg en offerte.
De eerste afspraak nergens last van snel uitgewerkt en die assistent legde wel veel uit de tandarts weinig. Ik had al last van de verdoving bij. De tweede afspraak En bleef er lang in zitten half 10 gekregen en om zes uur kon ik nog niet makkelijk eten En nu bijna een week later loop ik met nog een blauwe wang. Geen uitleg wat ze gaan doen.
Ik heb de ervaring met ontstekingen. Ben dan altijd snel aan de beurt. Daarbij heb ik bij deze tandarts nog nooit pijn ervaren. Tijdens een wortelkanaal behandeling, plaatsen van een kroon ect. Altijd goed verdoofd. Dat is bij andere tandartsen nog weleens anders. De tandarts zelf is nogal kort van stof, dit kan als bot worden ervaren. Maar door zijn vakmanschap maakt hij dat ruimschoots goed. Je moet er even doorheen prikken en hij moet je leren kennen. Dan is het best een leuke kerel. Mbt de sociale interactie maken de tandarts assistentes dit ruimschoots goed. Ik heb geen klachten mbt het geleverde werk. Verder heb ik het gevoel dat de tandarts niet zoveel heeft met mensen die angst hebben voor de tandarts. Mijn dochter is een bikkel en werd best wel geprezen. Mijn zoon is angstig en daarvan zag ik wel dat de tandarts hier wel moeite mee had.
De ervaring met de mondhygiëniste van tandarts Polman is prima. De ervaring met de tandarts zelf wordt steeds slechter. Hij is communicatief zeer slecht; ofwel, hij communiceert nauwelijks tot niet met de patiënt. Wat betekent dat vaak onduidelijk is welke behandelingen volgen en dat je als patiënt te vaak voor verrassende behandelingen komt te staan. Enkele jaren geleden vulde hij per ongeluk de verkeerde kies. Dat heeft hij voor zover mogelijk netjes opgelost door mij niet te laten betalen voor die behandeling. Een excuus kreeg ik echter nooit. Na die fout overweeg ik op zoek te gaan naar een andere tandarts. NB Technisch gezien is hij wel een goede tandarts, daar moet ik eerlijk in zijn.
Uitstekend.Momentje van aandacht zou kunnen zijn."een foto VOOR en NA de behandeling nemen want zelf kan je NIETS zien van wat ze gedaan hebben
N
Stipt op tijd, duidelijke uitleg, vriendelijk en klant gericht.
De afspraak werd goed onderbouwd en er was zelfs nog aandacht voor sociale zaken.
Prettige praktijk
Kom al langer bij tandarts Polman te Groenlo. Altijd erg tevreden. Is nu toevallig samenwerkende tandartsen geworden. Helaas is de speciale locale anaesthesie nu vervangen door een ander middel, die werkt minder goed en bloed mijn tandvlees heviger. Jammer. Het middel was niet de keuze van mijn tandarts maar van Samenwerkende Tandartsen
Al ruim 20 jaar ben ik bij tandarts Polman. Zeer vakkundige tandarts met betrokken medewerkers. Ik ben dus zéér tevreden.
Er hangt een relaxte prettige sfeer. De behandeling, controle en advies is zeer professioneel.
Vriendelijk personeel met kennis van zaken
Al 30 jaar bij deze zorgverlener, tot volle tevredenheid en vertrouwen in deskundigheid.
Buitenschans 39
7141 EK Groenlo
Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.