uitstekend.
GOEDE TANDARTS
Nooit problemen gehad !
Alleen jammer, dat je weinig contact krijgt met de handarts, het soms het bezige bij, hij vliegt erin, doet z’n er vliegt al weer weg voordat je er erg in hebt
Prettig, deskundig, to the point
Krijg altijd netjes dag voor de afspraak een herinnering. Daarnaast is het ook fijn dat mijn tandarts goed luistert naar mijn problemen met mijn gebit. Verder passen ze ook vele nieuwe verbeterde technieken toe.
Ik wordt er goed behandeld. Ben erg tevreden.
prima geholpen en duidelijke uitleg van wat ze gingen doen,
Vriendelijk personeel
Tot heden (3 jaar) alleen maar positieve ervaringen
Goed en adequaat geholpen in korte tijd.
Prima tandarts, nadeel voor mij persoonlijk dat ze onduidelijk zijn in over vergoedingen
Makkelijk afspraken maken. In de regel goede planning. Vriendelijk en kundig
De assistente was heel vriendelijk en zeer duidelijk!
prettig behandeld/ correct en werken op tijd
fijne mensen die naar je luisteren en samen zoeken naar een oplossing
Goede tandarts, het enige minpuntje vind ik de assistente dat ze de telefoon oppakken met alleen hun naam ipv de tandarts praktijk naam. Dat zou wat professioneler zijn
Zeer vriendelijke assistenten, kundige tandarts.
Vriendelijk personeel, fijne tandarst
Aardig en kundig personeel.
Goede tandarts..is mijn tandarts en collegas
Buitenschans 39
7141 EK Groenlo
Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.