Vriendelijke staf . Professionele aanpak .
werken goed op afspraak. er is een keer iets mis gegaan met een afspraak, omdat de lepel waarmee een afdruk gemaakt moest worden niet geleverd was dus was ik voor niets voor de afspraak gekomen. moest toen weer een andere keer terug komen. dit kan uiteraard gebeuren maar is uiteindelijk wel een beetje vervelend.
Ik vindt het niet meer zo persoonlijk
Goed, informatief en netjes !
Goed en vakkundig geholpen
Tandarts Hummelink heeft onze zoon zijn tanden zo netjes gemaakt, we zijn er zo blij mee dat het zo mooi is geworden na de valpartij van bijna 2 jaar geleden
Uitstekende voorlichting door tandarts en mondhygiëniste
gewoon goed .
Ik ben er goed behandeld.
Vriendelijk personeel
altijd naar tevredenheid
Altijd vriendelijk en begrijp goed hun patiënten. Bij het maken van photos zou het beter zijn om de schildklier van de patiënten ook te beschermen.
Jammer dat er veel wisseling in de artsen is. Ik heb graag een tandarts voor langere tijd
Fijn en goed geholpen
Niks op aan te merken
Prima altijd even aardig en netjes aan de telefoon en ook als je er bent hoor ... Samen zoeken naar oplossingen voor een tijd van consult Kundig en ik ben zeer tevreden al vanaf het begin van prsktijk Beerens
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.