goed geregeld ondanks de corona met de hygiene
Prettig om de tijd te krijgen om op de hoogte te worden gebracht over de voortgang van mijn gebids renovatie.
Ik vind het fijn om mij op mijn gemak te voelen bij een tandarts En dat ze mij uitleggen wat ze gaan doen en dat deed de tandarts ook
Goed, maar de wachttijd voor een nieuwe afspraak is lang
Een losgeraakt brugdeel is gepoogd weer vast te zetten op een weliswaar fragiele ondergrond, waarna thuis de beet niet helemaal klopte. Daarvoor de volgende dag eea wat bijgelepen, maar daardoor zat het geheel na een paar dagen (merkbaar, maar ws al direct) weer los. moet binnenkort bij kaakchirurg bekeken worde of implantaten eea op kan lossen, maar deze poging bij Samenwerkende tandartsen lijkt jammerlijk mislukt, helaas.
Vriendelijk, ondanks de maatregelen voel ik me welkom.
Zeer deskundig en vriendelijk tandarts. Ben heel tevreden over haar. Legt goed uit.
Ontvangst is netjes en professioneel, mondhygiënist (Edwin) Ook. Super om weer snel te worden geholpen.
Het is een heel protocol van maatregelen maar het was verder goed geregeld.
Zeer netjes en hygiënisch
zeer goed geholpen met nieuwe protese .
als zeer positief
Ondanks alle regels die nu gelden was de behandeling hetzelfde als in normale tijden!
Ik wist wat nodig was. De tijd werd nuttig gebruikt en er werd rustig en beslist gewerkt.
tevreden
Door het Corona virus is alles anders natuurlijk. Ik had een ontsteking aan mijn wortelkanaal, en kon na een telefoontje als eerste een antibiotica kuur en een paar dagen later een wortelkanaal behandeling ondergaan. Alles werd duidelijk verteld en uitgelegd. Top tandarts!
Alles verliep prima,ondanks de corona maatregelen.
Deze tandarts denkt met je mee, zegt waar het op staat en doet niet alsof je alles express doet. Heeft het dossier gelezen en weet wat ze doet.
Prima behandeld
Heb de indruk dat ik met deskundige behandelaar(s) van doen heb.
Open en eerlijk. Geen mooi verhaal maar feiten
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.