Het was weer een aardige man, vast ook kundig, maar weer iemand anders. Vervelend!
Vriendelijke mensen en duidelijk in de communicatie, dat is erg prettig.
Jammer dat er na t trekken van een tand geen gesprek gevolgd heeft plaatsgevonden voor een oplossing van de reeds missende tand. Graag hier nog wel opvolging aangeven. Mvg
De kinderen gaan graag naar de tandarts. Heel fijn dat deze zorg veeeel beter is dan vroeger. Meer aandacht voor client, professionele tandarts. En de kinderen vinden het geweldig dat ze mogen helpen.
Snel n afspraak kunnen maken, op tijd aan de beurt, vriendelijk ontvangst, goede corona-maatregelen, uiterst vriendelijke tandarts, rustig, goede communicatie, prettige manier van behandelen, en resultaat van behandeling top.
Prima geholpen door de tandarts
Goede planning, vriendelijk en eerlijk wat betreft (on)mogelijkheden.
ondanks de corona beperkingen goed geholpen.
afspraak om 09.50 uiteindelijk om 10.30 aan de beurt
Goed aangepast aan de huidige situatie. Goede uitleg van de behandeling.
Vriendelijke medewerkers. Gaan zorgvuldig om met de maatregelen tegen het coronavirus. Netjes en behulpzaam.
Zie boven.
Alles mooi op afspraak Ze lopen niet uit Ze vertellen vooraf wat ze gaan doen Sms reminder een dag voor de afspraak Kortom Ik ben dik tevreden
Ik had om 10:15 een afspraak en werd helaas pas om 11:00 uur geholpen. Bij mijn vorige afspraak heb ik ook 45 minuten gewacht. Dit is erg vervelend. Verder werd ik door de tandarts bij mijn afspraak wel heel fijn geholpen.
Afspraken maken is zo goed als onmogelijk. De tandarts assistenten liegen aan de telefoon. Ze benaderen je de hele tijd terwijl zij dat zelf met de verzekeraar moeten regelen. Het is gewoon slecht. Ze laten je terugkomen wat niet nodig is.
ik ben goed behandeld en het werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren
Ontvangst en behandeling prima, echter het maken van een telefonische afspraak loopt traag. Verder algemeen redelijk.
Ik krijg elke keer een nieuwe tandarts en dat is helemaal niet fijn
Vriendelijk bij het maken van een afspraak, geen lange wachttijd
Fijne tandarts.
Waarom kunnen we niet om 07:00 terecht, de meeste soorten werk hebben meerdere shifts
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.