Goede behandeling mooi op tijd dat vindt ik belangrijk. Ik heb er een hekel aan als ik veel later wordt binnen geroepen als afgesproken is.
Er waren te veel mensen in de wachtruimte. Vader met 3 kinderen en moeder met dochter en nog een man. En toen we naar buiten gingen kwamen er nog 2 personen aan. Dat voelde niet goed.
Persoonlijk, gerustellend.
Intake bij de deur was goed geregeld, ik kon op voldoende afstand van andere mensen wachten in wachtruimte, vriendelijke tandarts die me hielp met het nieuwe protocol. En prettige behandeling gehad.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, rustige behandelhouding. Behandelaar was mevr. v. Lith. Staat niet in onderstaand lijstje.
Gewoon prima
Prima!
Super! Erg klantvriendelijk, geduldig, duidelijke uitleg met name aan de kinderen. Poets uitleg, wat er goed/minder goed was. Er werd echt de tijd genomen. Kortom top!
Prettig en veilig
Professionele en deskundige praktijk en vriendelijk dus meer heb je voor een tandarts niet nodig.
Ze geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat iedere afspraak zo comfortabel en pijnloos mogelijk verloopt. Werkelijk een super ervaring. Ik ga er met plezier naartoe.
Onvriendelijke chagrijnige tandarts die nauwelijks luisterde of de tijd nam maar alleen snel haar foto wilde maken.
Gewoon zoals het hoort.
prettige rustige sfeer
We waren er voor de gebitscontrole van ons gezin. We werden voor de deur ontvangen waar er snel wat desinfectie spray op onze handen werd gespoten (de helft er naast). Er was netjes gebeld dat de afspraken in de ochtend wat uitgelopen waren, waardoor wij 20 minuutjes later konden gaan, we gingen 2x2, om het aantal mensen in de wachtkamer te beperken. Uiteindelijk zaten we samen te wachten. Voor ons leek het alsof de zeer deskundige tandarts een baaldag had, onze dochter van 10 werd flink aangesproken op haar duimen, vreemde ogen dwingen, maar deze hebben haar al een paar nachten wakker gehouden. Voor mijn zoon met ASS moest een afspraak gemaakt worden voor 30 minuten, toen ik vroeg aan de balie waarvoor zei de assistente ik denk voor meerdere gaatjes, voor mij dus wel erg belangrijk om te weten zodat ik hem kan voorbereiden. Ik meldde nog even dat dit zijn beperking was, er was begrip. Echter bij navraag door mijzelf bleek het slechts een afspraak te zijn bij de mondhygieniste voor tandsteen. De dame die ons ontving zat op een bepaald moment te eten, achter de balie, ik stoor me daar verder niet aan, maar het was mijn zoontje wel opgevallen. Ik ga ervan uit dat dit alles een samenloop van omstandigheden is geweest en kom graag over een half jaartje terug.
Goede binnenkomst en de stoelen in de wachtkamer stonden ver genoeg uit elkaar
Ik ben op deskundige wijze geholpen.
vriendelijk en deskundig
Ik word goed geholpen en krijg goede tips voor het onderhouden van mijn gebit. Ook met mijn 2-jarige dochtertje wordt heel leuk omgegaan. Ondanks dat ze wat bang was, ging ze uiteindelijk blij en ontspannen de deur weer uit. Er wordt tijd genomen voor de kleine hummeltjes zodat ze kunnen leren dat de tandarts helemaal niet eng is.
Voor mij is een regulier tandartsbezoek iets waar ik totaal niet tegenop zie, zoals ik van sommige anderen hoor. Ik voel me welkom, krijg goede uitleg en er wordt goed geluisterd naar evt. klachten. Ga zo door, zou ik zeggen.
De behandeling op zich is goed maar ben het beu dat je bij elk bezoek een nieuwe tandarts krijgt omdat de andere weer weg is. Dit doet het vertrouwen geen goed want meestal is er bij veel verloop geen goede werksituatie.
Ik had aangegeven dat ik langere tijd niet geweest was omdat ik angst had. Ik werd erg goed ontvangen en alles werd heel uitgelegd. Uitstekend Ik dacht dat ze Verleijsdonk heet
Geweigerd voor mediche behandeling voor het weigeren van gebruik handgel door een allergie. De inhoud van de handgel was niet vast te stellen doordat er op de flacon alleen de sticker groen te lezen viel. Er is door mij aangeboden indien gewenst mijn handen met water en zeep te wassen. Mijn mediche toestand werd in een wachtkamer door 4 medewerkers: mv sterken, mv peeters, het meisje met de handgel bij de ingang (naam niet bekend) en de al nee schudende tandarts mv Gloudemans besproken. Een ernstige vorm van schending van privacy. Ook de artsen eed werd door mevrouw M. Gloudemans ernstig geschonden. Er is dan ook melding gemaakt van weigering op mediche gronden bij bureau discriminatie en bij het college rechten van de mens. Lees ook onderstaande link: https://www.xandernieuws.net/algemeen/tandartsenpraktijk-weigert-chronisch-zieken-die-geen-mondkapje-kunnen-dragen-te-behandelen/
Alles goed geregeld, netjes en fijn geholpen.
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.