Roman Berger is een kunstenaar in zijn vak. Ik waardeer zijn rust en duidelijkheid erg. Waar ik vroeger tegen een tandartsbezoek opzag, is dit nu vertrouwd en volledig zonder stress, ik weet dat in overleg het beste voor mij gedaan wordt binnen de mogelijkheden (en soms beperkingen). Verder vind ik het contact om een afspraak te maken altijd erg prettig en dat ik met mijn voornaam aangesproken wordt..
correct, schoon en geeft vertrouwen
Prettige ervaring, goede hulp
Heel vriendelijk en denken echt met je mee Had wensen en is mij duidelijk uitgelegd wat en hoe en wat de kosten ervan zijn
Controle verliep prima. Maar vervolgafspraak mondhygieniste om half 5 niet. Stond voor een dichte deur en er is op dat tijdstip niemand meer telefonisch bereikbaar. Dus voor niks gekomen.
Zeer prettig en vakkundig
Fijne tandarts
Good
Heb veel vertrouwen. Nooit eerder gehad in t verleden op een ander adres.
je wordt netjes en kundig geholpen , niets op aan te merken :)
Altijd rustige sfeer,waarbij je het gevoel krijgt dat men alle tijd voor je heeft.
Ik heb al jaren alle vertrouwen in de deskundigheid van Roman Berger en Annelies Bomars en ervaar altijd klant gerichte vriendelijkheid en aandacht. Ik voel me daar gezien en gehoord.
Prima tandarts en preventiearts. Het was ook leuk zo ze met onze dochter van 2 omgingen om haar te laten wennen.
Gewoon goed
Zie de In hierboven.
Idem
Loopt zoals afgesproken.
Legt alles super uit! Straalt rust uit! Stelt mij echt op mijn gemak als ik in de stoel lig.
ben al van kinds af hier en mijn kinderen gaan ook met volle tevreden heid naar deze clinic
Hele fijne, prettige en vriendelijke tandarts en tandartsassistenten, in het bijzonder Lisanne en Marielle. Mijn zoontje is dol op hun en gaat er met veel plezier naartoe! Mede door hen is hij bewust geworden over hoe belangrijk het is om een schoon en sterk gebit te hebben. Verder worden we altijd goed en snel geholpen.
Ik merk dat de tandarts oppervlakkig is en kundig. Hij doet zijn werk correct maar meer is het niet. Ik denk dat een tandarts ook binding moet aangaan met mensen vooral omdat ze bang kunnen zijn. Binding als persoonlijk kontakt maken met klanten en ze 'thuis' te laten voelen.
Kundig en vriendelijk
Prima!
Empatisch vermogen van behandelaar, prettige rustige behandeling
Ons gezin wordt altijd zeer goed geholpen. De tandartsen zijn heel rustig, geduldig en capabel. De assistentes heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden!!
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.