word goed geholpen verder gewoon tevreden
Meneer Touw was er en deed zo leuk tegen mijn kinderen
Geduldig, eerlijke en rustige tandartsen
Ze nemen de tijd voor je en vertellen wat ze doen
Vriendelijk, snel, effectief en duidelijk.
nvt
Zeer goed geholpen ondanks mijn eigen nalatigheid. Alles weer goed voor elkaar. Alle behandelingen snel achter elkaar gekregen. Geen lange wacht tijden. Personeel zeer vriendelijk
Ben weer behandeld door tandarts Tauw, wat een heel leuk weerzien was.
heel goede praktijk met goede behandeling...goede en aardige nedewerkers
Goede ervaring men gaat altijd heel erg vriendelijk te werk
Als zeer prettig. Vooraf de behandeling een klein gesprekje over alle zaken. Tijdens de behandeling wordt verteld wat er allemaal gaat gebeuren. En na de behandeling laat ze zien hoe het geworden is.
Sinds kort heb ik steeds dezelfde mondhygieniste. Ik ben erg tevreden over haar en haar expertise omdat ze verder kijkt dan de mondhygiëne zelf. Erg fijn. Mondzorg in het kwadraat zeg maar. Hopelijk komt dit bericht ook bij Linda en haar werkgever terecht. Mvg, Afke Poppink
Zie boven
Ik wordt altijd vriendelijk benaderd en zeer goed geholpen. Krijg goede tips en uitleg over handhygiëne.
Tijdig, afspraak inplannen verloopt soepel, vakmensen.
Ik was niet op de hoogte dat mijn eigen tandarts er mee is gestopt. En dat ik een ander zou krijgen. Even bellen had dat wel wat persoonlijker gemaakt. De nieuwe tandarts is ook heel aardig.
Tip laat de tandarts gewoon mijn gebit controleren hij ziet beter of ik gaatjes heb of dat het gewoon vulling is wat los laat Tip 2 duidelijke aangeven waarom dingen moeten bijvoorbeeld fotos maken enzovoorts en of waarom mondhygiënist niet minder mag
We moest een kies getrokken worden en zonder pijn verwijderd. Omdat ik bloedverdunners gebruik werd ter controle nog extra opnieuw gecontroleerd op nabloedingen na enkele minuten. Hiermee is de zorg voor patiënt ook meegenomen en niet alleen wat in de mond gebeurd. Bedankt echt een aanrader
Nvt
Dhr Berger was ook een prima tandarts. Ik was aan hem gewend en daardoor best jammer dat hij weer naar Duitsland is vertrokken. De "nieuwe" tandarts ken ik van een aantal jaren geleden dus hij was mij niet geheel onbekend. Ik vind hem een uitstekend vakman! Compliment. Hopelijk blijft hij voor langere tijd werkzaam.
Alles in 1 behandeling is top Controle en gebitsreiniging.
Na mijn ogelukje met de afgeknapte kroon, werd ik dezelfde dag nog uistekend geholpen..en kan weer met een big smile de de feestdagen vieren.
Fijn informeel contact met mondhygiëniste. Nieuwe tandarts; geen problemen met mijn gebied dus kan niet beoordelen of hij kundig is. Vriendelijk man.
Ben goed begeleid en geholpen.
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.