Het is altijd wennen weer een nieuwe tandarts maar ik moet zeggen dat hij mij vertrouwen heeft gewonnen Hij luistert en omdat ik best bang ben voor de verdoving stelt hij mij gerust Hoop dat hij lang blijft werken! Mocht hij niet kunnen werken en zijn collega wel hoef ik daar niet te rechts daar heb ik een slechte ervaring mee
Aardig
Goede, bekwame mensen die je een prettig gevoel geven en goed werk leveren!
Prima en goed geholpen
Aardige mensen, vlot geholpen. Altijd vriendelijk en nemen alle tijd
Snel van mijn pijn afgeholpen en duidelijk wat er aan de hand is en juiste inschatting wat ik kan verwachten.
korte wachttijd en door de goede samenwerking in het team verliep de dubbele afspraak snel.
De tandarts vraagt altijd netjes of ik verdoving wil bij de behandeling en doet voorzichtig zijn werk. De mondhygiëniste neemt de tijd en gaat ook erg voorzichtig te werk. Ik kwam er stralend weg met een schoon gebit en een nieuwe vulling.
Ok
Fijne tandarts
Vriendelijke tandarts en assistente. Bij de laatste vraag staat wie heeft u behandeld. Daar staaf Ramon . Fabian staat er niet bij.
Zie boven
Ik heb een sterke tandarts angst en zowel de Poolse als de Turkse (?) man hebben een bepaalde rust over zich waardoor ik altijd prettig wordt geholpen aan mijn gebit.
Zeer goede ondersteuning van assistent en tandart, hele goede uitleg van de stand van zaken.
According to expectations.
Voor en tijdens de behandeling wordt alles goed uitgelegd. Is het misschien eens wat onprettiger dan kun je dat aangeven en stopt men even de behandeling of men probeert het aangenamer te maken. Veel begrip en altijd vriendelijk. Ik ga altijd met vertrouwen naar de tandarts.
Korte controle verliep heel vlot en professioneel
Als ik wat heb en bel hun dan helpen ze wel snel
ALTIJD GOED
Het ging hier om een halfjaarscontrole afspraak. Afspraak ging volgens planning. Vriendelijk ontvangst en korte wachttijd. De controle was volledig met aanvullende informatie over wat de controle opleverde. Nieuwe afspraak maken voor over een halfjaar ging gemakkelijk bij de receptie.
Goed en vriendelijk.
Fijne tandartsenpraktijk. Je moet vaak wel even wachten totdat je aan de beurt bent maar vervolgens wordt je echt behandeld als mens en niet als de zoveelste patiënt van die dag. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.
Fijne praktijk, ik word altijd goed geholpen. Tandarts is een rustige, prettige man die de tijd neemt en uitlegt wat hij gaat doen.
Meestal loopt het bezoek uit, nu ook maar een paar minuutjes dus dat viel mee. En de tandarts stelde zich even voor omdat hij nieuw was. De assistent was echt heel vriendelijk! Er zat alleen niemand bij de balie, miss lastig voor mensen die nieuw zijn er niet zo goed weten wat ze moeten doen of moeilijk online een afspraak maken.
Prettig
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.