Ik word erg vriendelijk benaderd en de behandeling gebeurt voorzichtig!
Tijdens het telefoontje werd er meteen een afspraak gepland bij Dr. ISSA. Ik ben op de afspraak verschenen en Dr. ISSA is 75 minuten met mij bezig geweest, maar de klachten houden aan. Ik neem opnieuw telefonisch contact op hoe het nu verder moet.
Prettig personeel! Behandelingen zeer prettig en rustig. Voorlichtingen en informatie zeer helder.
komen er al meer dan 30 jaar en altijd tevreden
Gewoon goed
Hr Berger erg fijne tandarts....was altijd erg angstig maar gaat nu goed
Wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen.
Vriendelijk personeel en nette behandelingen
Erg fijne praktijk die de patiënten goed helpt en duidelijke uitleg over de behandeling.
Vriendelijk contact, professionele houding. Zakelijk.
Zeer prettige communicatie en goede afhandeling.
Een zeer prettige ervaring aangezien ik veel angst ken voor de tandarts. Maar goed en rustig begeleid.
Afspraken worden goed nagekomen en heldere uitleg wat er gedaan gaat worden.
Zeer positiefo
Nee
Ben altijd tevreden
Ik ben een aantal jaren niet bij de tandarts geweest. Dit was uiteraard heel dom van mijzelf. De drempel wordt steeds hoger en uiteindelijk moest eerst iets gebeuren voordat ik ging. Achteraf had ik veel eerder moeten gaan. En eigenlijk was er helemaal geen drempel! Echt een pluim voor alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad. telefoniste/receptioniste, assistenten, tandarts en mondhygiënist. Dit was inmiddels mijn 2e bezoek. Hele goede benadering van cliënten, de tijd nemen en uitleg geven. Hele fijne praktijk.
Professioneel
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.