Altijd vriendelijk en vakkundig
Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met deze tandartspraktijk. We worden altijd vriendelijk en welwillend geholpen. Behandel stappen worden duidelijk benoemd en toegelicht. Rustige en vriendelijke tandarts.
Top, geen klachten P.s Uw vraagt mij mee te doen aan deze enquête, en geeft aan dat deze 30 seconden duurt. Maar dat is helemaal niet zo! Misschien moeten jullie dat even aanpassen. Is niet zo beleefd!
Ik voelde mij wegens de ingreep oncomfortabel want er was wellicht een wortelkanaalbehandeling nodig waar ik erg bang voor was. De tandarts vertelde niet wat hij ging doen en besprak niet wat zijn plan was hij ging gewoon aan de slag. Vertelde vervolgens ook niet wat er gaande was en of het goed ging. Ook wist ik niet wat de kosten zouden zijn en wat er überhaupt gedaan zou worden. Ineens was het klaar en heb ik verder geen advies gekregen of reden over wat het geweest had kunnen zijn.
Fijn om meteen een dubbele afspraak te krijgen zodat je in principe niet nóg eens terug moet
Halfjaarlijkse controle. Het is al bekend dat ik over half jaar met mondhygieniste afspraak heb, ik ben al paar jaar klant en meestal is er niks aan de hand. Ik krijg af en toe opmerkingen of advies over te gebruiken of middelen bijvoorbeeld borsteltje ipv flossen, we zien nu dat dat idd beter werkt.
Goede tandarts. Ik zou het wel een verbeterpunt vinden als er wat meer flexibiliteit zou zijn. Wat ik hiermee bedoel is dat als er tandsteen moet worden weggehaald, ik een nieuwe afspraak moet maken. Bij mijn vorige tandarts kon dit gewoon direct. Ik snap dat dit ten kostte zou gaan aan de punctualiteit. Dit zou ik echter geen probleem vinden.
Zorgvuldig en goed
Neemt rustig de tijd voor je wanneer je angst hebt opgebouwd bij een vorige praktijk.
Een min puntje dat er geen rollator aanwezig is op de locatie, Nu moet ik mijn man meenemen in de rolstoel , en moet ik ook nog de rollator meenemen anders komt hij niet in de behandelstoel. Maar uitstekend behandeld.
Fijne en goede tandarts. Worden altijd door iedereen vriendelijk behandeld. Wij zijn tevreden.
ik ben heel lang niet bij een tandarts geweest maar was echt hulp nodig en ben heel blij dat ik bij jullie terecht kon
Fantastische tandarts werk. Maar de welkome, veilige sfeer is anders geworden sinds het geen eigen praktijk meer is.
Netjes op moment van afspraak geholpen. Weinig/geen wachttijd. Inschatting van de behandelingduur was ook goed. Behandeling verder volgens verwachting uitgevoerd.
Gaan heel erg goed met angsten om en doen je absoluut geen pijn!
Aangezien ik geen tandarts fanaat ben moet ik zeggen dat tandarts Issa altijd gerust probeert te stellen. Hij geeft zijn advies maar laat ook ruimte voor jezelf
Hele fijne vriendelijke mensen. Totaal geen angst meer voor de tandarts.
Ik werd bij mijn afspraken vrijwel direct geholpen; ik hoefde bijna niet te wachten. De afspraken zelf verliepen erg soepel: de tandarts (en assistent) waren erg duidelijk en beschreven wat ze gingen doen, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Alle stappen en behandelingen werden met mij doorgenomen voor er actie werd ondernomen. Al met al een erg prettige ervaring.
Altijd zeer positieve ervaringen, rustig, efficiënt, servicegericht, en vriendelijk.
Afspraken zijn altijd mooi op tijd, heel af en toe iets langer wachten, tandarts en mevrouw bomars zijn altijd vakkundig en vriendelijk.
zie de 1e zin
Positief
De tandarts behandelt je netjes en zorgvuldig, ben wel blij dat dit een angsttandarts is. Die weet hoe je moet verdoven! Ik vertrouw op zijn kennis en vaardigheden.
Snel aan de beurt, zowel de tandarts als de assistentes super vriendelijk, er werd mij vaak gevraagd hoe het met mij ging.
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.