Zeer slecht
Ik ben een vrouw van 51 jaar. Ik ben erg ziek van een ontsteking in mijn kaak al sinds augustus. Terwijl ze alles al duidelijk op foto hadden. Moest ik alsnog op een nieuwe afspraak komen voor een antibiotica kuur. Dit konden ze niet telefonisch even voorschrijven. Kom ik daar ben doodziek al vanaf augustus netjes op die afspraak. Wordt ik weer naar huis gestuurd zonder pardon. Tandarts Touw waarvan de praktijk Samenwerkende Tandartsen Kottenpark uiteindelijk is was en is nogsteeds een hele goeie tandarts. Deze is met pensioen gegaan. Sindsdien is er veel wisseling in verschillende Tandartsen van verschillen nationaliteiten. Waarvan een groot deel geen vloeiend Nederlands kan. Ook kunnen zij wat tandarts Touw wel allemaal kon niet. En wordt je voor hier wat ingewikkelder tandarts werk door verwezen naar elders. Daarbij wordt geen rekening rekening gehouden met de cliënt zijn zorgverzekering. Dus je wordt lukraak doorverwezen en mag het dan zelf uitzoeken. Grof schandalig dat ze zo met Tandarts Touw zijn praktijk omgaan en zijn zeer hoog aangeschreven naam. Die het echt meer dan verdient in ere gehouden te worden. Ik had laatst ook nog een hygiënische behandeling van een Jusef waarbij slechts aan een zijde de zijde van Josef zijn kruis mijn gezicht overdreven draaien met mij mond geopend. Dus ik ben gaan informeren naar een ander Tandarts waar ik vrij in behoor te zijn. Ik ben netjes op de afspraak geweest voor mijn antibiotica kuur welke ik niet heb ontvangen. Heb geprobeerd met ze te praten. Maar mijn mening werdt niet gewaardeerd. De gebrekkig sprekende vrouwelijke tandarts en een assistente waarvan de naam mij niets zegt hebben zich schandalig gedragen. Lorraine een telefoniste neemt sinds vakantie continu de telefoon chagrijnig op. Ik laat het bij jullie waar het van is. Het is niet van mij.
de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
de termijn voor het maken van een afspraak
hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
N.v.t.
de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-)
de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid?
N.v.t.
Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten?
N.v.t.
Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld?
Nee
Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld)
Tandarts
Beveelt niet aan