Heb een wortelkanaalbehandeling gehad en ik voelde me de hele tijd op mijn gemak en dat terwijl dit niet mijn eigen tandarts was en ik doodsbang ben voor de tandarts.
te veel wisselingen ook achter de balie. wel erg tevreden over mijn eigen tandarts Yilmaz en mondhygiënist Gina en preventiemedewerker Jay
Kundig maar soms wat commercieel.
Prima praktijk. Eerst alleen zelf gebruiker nu mijn hele gezin in de praktijk. Aandacht vd kinderen. Flexibel en goed geïnformeerd.
Prettige omgeving en aardige assistenten
De controle behandeling ging goed en snel zoals ik min of meer gewend was.
vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk, prettige behandeling, professioneel.
zeer prettig
een punt vind ik vervelend, dat ik na controle voor 1 gaatje weer een nieuwe afspraak moet maken, en dus twee keer in korte tijd bij de tandarts zit.
professioneel en vriendelijk
Altijd prettige en ontvangst en behandeling in ongedwongen sfeer. Eén klein ongemak in mijn mond is blijvend; ik weet niet of dat bij andere tandartspraktijken ook zo zou zijn geweest, ik kan niet vergelijken. In ieder geval is er altijd aandacht en word je altijd op je gemak gesteld.
Klantvriendelijk, to the point, op tijd. Als ik directe"hulp"nodig heb wordt dit altijd onmiddellijk gehonoreerd.
Goed, wel commercieel getint. Prijsbeleid helder maken als aanbeveling.
goede afspraken en behandeling, vriendelijk tandarts en medewerkers
Behandeling goed, tandartsassistente zeer vriendelijk
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.