goede en prettige behandeling/omgang
Prima behandeling gehad de laatste keer.
Prettige ontvangst, duidelijke uitleg
Veel wisseling in Tandartsen die doordat ze gaan vertrekken uit deze praktijk eigenlijk niet zo betrokken lijken. Het lijkt wel een ziekenhuis sfeer waarbij je iedere keer weer hetzelfde verhaal moet vertellen aan een nieuwe dokter in dit geval tandarts. Uitvoering van werkzaamheden en gebruikte technieken is wel state of the art.
top tandarts
zeer goed
correct, vakkundig, vriendelijk. Advies en behandelplannen worden besproken.
Konen afspraken altijd ba, werken netjes. Zijn duidelijk
Word hier correct behandeld, wachttijden en afspraken zijn correct...
Wel oké. Maar we hebben in 3 jaar tijd al 4 tandartsen gehad. Verder toch ook wel moeten terugkomen voor loszittende vullingen enzo.
Klantvriendelijk, ontspannen sfeer en snel geholpen...
Een hele fijne praktijk.
Fijne mensen. Vakkundig
vriendelijk en duidelijk. Goed op tijd met de behandeling
Vriendelijk meedenkend goed werk
Ik heb voorheen bij een andere tandarts gezeten (nu met pensioen) en daar had ik mijn plekje wel gevonden. Ik vind het echt niet fijn dat ik hier elke keer maar weer andere werkenden aantref en dus elke keer weer anders word behandeld. Ik ben gewoon beter gewend waardoor ik hier niet tevreden ben.
Altijd goede zorg!
Altijd snel geholpen indien nodig.
Vriendelijke tandarts en ik word altijd goed nagekeken
Steeds een andere tandarts en assistente. Vind het wel prettig. Maar toch bij een vervolgafspraak juist wel de zelfde tandarts, en dat is ook weer fijn! Diegene is namelijk op de hoogte. Mijn minst prettige eerste ervaring was rrn behandeling met een assistente waarbij ze pittig communiceerde en ik me net een klein kind voelde door haar opmerkingen en houding. Verder geen vervelende ervaringen gehad en alleen maar goed. Verder geven ze informatie en vertellen precies wat ze doen. Vandaar mijn cijfer.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.