Na altijd zeer goed geholpen te zijn door Hein en assistenten ben ik erg tevreden over de snelheid en vakkundigheid door de dame die recentelijk twee kiezen heeft gerestaureerd. Dus ik ' dreig ' terug te komen .😉
Ik zit er al jaren en het bevalt me hartstikke goed !!!
Een goede en snelle behandeling gehad
Gewoon goed!!! Gemaakte afspraken makkelijk te verzetten!! Parkeerplaats verbeterd door muntensysteem...
Ik gebruik deze enquête om een 'algemene' mening te geven, niet voor een specifieke behandeling (die was gewoon goed). Aandachtspunten: • De termijn voor het plannen van een afspraak voor periodieke controle is vele te lang (maanden); • Na het vertrek van dhr. de Bont is mij automatisch een nieuwe tandarts toegewezen (die ik overigens verder niet ken), zonder overleg. Met deze gang van zaken ben ik het niet eens.
Fijne communicatie, goede toelichting, eerlijk, zorgvuldig. Foto maken was voor mij een beetje overbodig, toch door goede uitleg wel gedaan.
Zoals ik al heel vaak heb aangegeven, vind ik het erg vervelend dat ik telkens een andere tandarts krijg.
Prettige ervaring. Aardige medewerkers.
Altijd goed en netjes behandeld.
vriendelijke assistente.Fijne herinnering per e-mail.Kwebbelende telefoniste aan de balie die praten met collega's belangrijker vindt dan de patiënten te woord te staan .Het loopt nogal eens fors uit ( zeker een half uur ). Tevens wordt er vaak van behandelaar gewisseld door de jaren heen ( men moet dan maar afwachten wie nu dan de behandelaar is ).
Aardige tandarts, aardige assistentes. Doen hun werk goed.
Prettige bejegening
Erg vriendelijke bejegening, weinig wachttijd en prettig samenwerken.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.