Werd goed, snel en met zorg geholpen
Nog meer 2 keer bij een nieuwe tandarts geweest. De algemene ervaring is positief.
ik ben altijd angstig om te gaan maar dit is de afgelopen jaren dat ik hier ben zeker afgenomen. Zeer professionele mensen, erg vriendelijk en aardig. Geven duidelijk aan wat ze zien en wat er nodig of mogelijk is. fijn om via internet afspraak te maken en zelf herinneringsmail.
Ze zijn erg goed mijn dochter die erg bang is vertellen ze heel rustig wat ze gaan doen en ze laten het ook eerst zien echt ze hebben super veel geduld
Wisselende tandartsen.
Extreem angstig en wordt super mee omgegaan
goed snelle controle
Prima organisatie. Heb wel al in twee jaar tijd 3 verschillende tandartsen gehad wat ik niet prettig vindt.
Prima dienstverlening, vriendelijk en klantgericht
Goede ontvangst en behandeling
Ze zijn echt vriendelijk Top mensen
Snel een afspraak kunnen inplannen. Prima geholpen door zeer vriendelijk en professionele mensen.
Klantvriendelijk en een goed luitsterend prettige manier van behandeling.
Altijd een prettige ervaring!
Prima tandarts. Veel humor en positieve sfeer.
Ik ben er vakkundig behandeld
Tevreden, zoals altijd
Nee
Soms is er geen plekje als je de zelfde dag een afspraak vanwege je pijn.
Het personeel is altijd vriendelijk en de service is top! Ik ben erg tevreden over de uitgebreide behandelingen. Ga zo door!
Gewoon erg tevreden zowel aan de praktijk als wanneer afspraak verzet moet worden oid door telefonisch contact te zoeken
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.