Keurig geholpen. Stelt je gerust en vertelt precies wat men doet.
Geweldige, formidabele behandeling en mooie compasievolle benadering. Diep dankbaar. Jezus allerliefste Zegen. Warmhartige groet Vincent
Vriendelijke nieuwe tandarts. Vraagt naar eventuele klachten, maar naar algemene zorgklachten.
Prima behandeling en fijne benadering.
Vriendelijk en geruststellend. Aandacht voor de patiënt en zijn/haar achtergrond. Je wordt geholpen zoals je dat wenst.
Na 30 jaar naar volle tevredenheid in deze praktijk te komen laatste twee jaar aanzienlijk minder leuke ervaringen met personeel. Niet uitleggen aan mijn kinderen en mij wat er staat te gebeuren, snauwend toespreken en niet reageren op tekenen dat het als pijnlijk wordt ervaren of daar snibbig op reageren is niet de manier om met cliënten om te gaan. Laatste afspraak echter aangenaam verrast door uitgebreide uitleg en vriendelijk toespreken naar mijn 7 jarige dochter toe. Daardoor alsnog voordeel van de twijfel.
Ik ben erg tevreden, voel me op gemak bij mijn tandarts.
Vriendelijk geholpen
Helaas wordt tandsteen niet meer verwijderd door de tandarts en is een extra afspraak nodig bij de mondhygieniste.
geen wachttijd, duidelijke uitleg, plezierige sfeer
Alle tijd. Fijne rustige tandarts en assistent.
Zeer duidelijke en eerlijke uitleg ivm mijn slechte gebit weet nu weet ik kan gaan doen
erg vriendelijke praktijk en kundige tandheel zorg,raad deze praktijk aan bij iedereen
Er wordt goed / vriendelijk omgegaan met patiënten.
Zitten erg in hun eigen wereld en denken niet vanuit klantperspectief: afspraak pas na minimaal 4 weken, regelmatig wisselende (buitenlandse) tandartsen, geen uitleg over de procedure, belerend (je hebt weer je tanden niet goed gepoetst).
goede behandeling bij controle
erg prettige behandeling, gaven van tevoren duidelijk aan wat er ging gebeuren.
je kunt alleen een tandarts aanbevelen als iemand ontervreden is over zijn(haar) huidige tandarts
Ik ben normaal heel bang voor de tandarts maar ben hier heel fijn geholpen
Vriendelijke en zorgzame mensen. Luisteren aandachtig en nemen de tijd voor je.
Ik vind het heel prettig dat er verteld wordt, waar de tandartsen naar kijken en gaan doen. Soms vraag ik me wel af of bepaalde acties ook noodzakelijk zijn en vind dat de keuze bij de klant hoort te zijn. Zoals een foto's maken, mondhygiëne enz. Jullie zijn punctueel en dat is fijn! Krijg voldoende herinneringen over de geplande afspraak.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.