Nemen de tijd en leggen alles goed uit
Secuur te werk !
Fijne tandartsen
Het is allemaal goed georganiseerd. Ik vind het alleen vervelend dat er steeds andere tandartsen zijn, ik hoop dat er weer een continuïteit komt.
Ik heb een kroonbehandeling mogen ondergaan. Door de persoonlijke benadering en m.n. het stellen van vragen over mijn gemoedstoestand maakt dat ik er een goed gevoel aan heb overgehouden.
Prettige vriendelijke benadering. Mijn vorige tandarts keek ook altijd of het frame nog goed zat. Nu moest ik het uit doen en na controle en gebitsreiniging kreeg ik het terug zonder verdere aandacht daarvoor.
Fijne tandarts en assistent
Onvoldoende, niet zoals tijdens tandarts De Bont
Zeer vriendelijke tandarts, die heel goed samenwerkte met assistente. Goede sfeer, geruststellende woorden tussendoor en een prima behandeling als resultaat. Dank!
deskundig
Wij hadden een controle afspraak. Ik had aangegeven dat een van onze kinderen een gaatje had. Hier werd goed op geanticipeerd. Ze kon meteen geholpen worden, eerder dan we hadden verwacht, dat vond ik heel klant- en servicegericht. Wat ik wel jammer vind aan het samenwerkingsverband sinds Tandarts De Bont er niet meer is, is het snelle verloop onder de tandartsen. Verder vind ik het jammer, dat de tandarts die ons behandelt, slechts enkele dagen per week in de praktijk werkt. Hierdoor wordt het plannen van een controleafspraak lastig en komen gemaakte afspraken ver vooruit te liggen (maanden verder) of moet je bij een spoed behandeling bij een andere tandarts ingepland worden.
Prettig, duidelijk en bekwame tandartsen
Ook in deze corona tijd werd er zorgvuldig omgegaan met de patiënten, ruime afstand in de wachtkamer. Bij binnenkomst al een check dmv het invullen van de vragenlijst. Tevens controle of je eventueel verhoging hebt.
Zie hierboven
Duidelijke uitleg tijdens de behandelingen. Goede communicatie
Dat het gewoon een super goede tandarts is die de tijd neemt om het gebit goed te krijgen
Men deed vriendellijk en vakkundig ,datgene wat er gebeuren moest . Een scherts kon er ook nog af. Alleen het kijkgeld heeft men vergeten.
goede ontvangst , korte wachtijd ,goede behandeling , goede uitleg
Maar deze keer helaas minder, alsof de assistente haast had. Tandsteen werd in een recordsnelheid weg gehaald waarbij ik 2 keer onder gesproeid werd, ook het polijsten was zo gebeurd alleen werd ook mijn wang aan de buitenkant wat meegenomen. Ik zit de laatste jaren niet langer als 10 min in de stoel, als of er zelfs voor die 10 min geen tijd was.
Ik werd goed behandeld en nagekeken
Mijn ervaring bij de mondhygieniste is top. Klant vriendelijk en doet het perfect
Ondanks dat ik (voor mijn gevoel) reeds diverse tandartsen heb gehad (i.v.m. komen en gaan van tandartsen) ben ik altijd vriendelijk en goed geholpen. Ook aan de balie/telefoon zijn ze erg vriendelijk. Met betrekking tot de behandeling tijdens de corona-tijd; Goed gevoel bij de genomen voorzorgsmaatregelen. Bij minder strikte maatregelen zou ik niet zijn gegaan/terug zijn gekomen.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.