Mijn zoontje moest voor het eerst naar de tandarts, wil er nu continue heen omdat hij dan een stuiterbal krijgt. Ikzelf kreeg een duidelijk plan, alles gaat in overleg. Je krijgt wel verschillende assistentes, ik vind dit prima.
Altijd hekel gehad om naar de tandarts maar hier goede ervaring mee
Prettige ontvangst, geïnteresseerde en kundige behandelaar
Prima, snel en goed
Tandarts Bonino is een geweldige tandarts! Naast de vakkundigheid houdt ze ook rekening met het feit dat er mensen zijn die niet altijd even ontspannen in de behandelstoel liggen, zoals ik!
ontvangst goed, wachttijd prima
Er was een goede ontvangst met een assistente er werd ruimte gemaakt en er was controle
Goede ervaring
Aardige mensen In het verleden wel meegemaakt dat niet altijd eerst overlegd wordt en meer commercieel dan menselijk. Daar is er nu een beetje verandering in.
Ondanks dat de behandeling geen pretje was, kijk ik er prima op terug.
Snel en goed geholpen.
Vriendelijk en correct geholpen.
Ik voel mij altijd erg op mijn gemakzl, de tandarts is rustig en legt dingen goed uit. Ook de manier hoe nu met corona omgegaan wordt is erg goed.
Laatst oproep gekregen voor een controle. Paar dagen later gebeld en kon een uur later al terecht bij de mondhygiënist en later voor de controle. Goede service.
Mijn vrouw en ik hadden afspraken na elkaar maar werden gelijktijdig behandeld, we stonden na de corona- en controlebehandeling een kwartier later al weer buiten. Erg snelle afwerking.
accuraat
ik was altijd gewend dat tijdens de controlebehandeling direct ook de mondhygienist een behandeling deed. hier moet nu een aparte afspraak voor gemaakt worden? dat is vind ik persoonlijk niet handig. dat betekent in het geval dat er een aanvullende behandeling 3 afspraken gemaakt moeten worden ipv 2. De uitleg die gegeven werd vwb de aanvullende behandeling was duidelijk je hoeft niet altijd een beoordeling te vragen
Nvt
Hier wordt altijd meegedacht, is men geduldig, zachtaardig en vriendelijk. Ik heb nooit ergens pijn gehad tijdens een behandeling en er worden zelfs aanbevelingen gedaan voor interessante lezingen.
Altijd goed zorg en vriendelijke personeel
geen opmerkingen
snel een afspraak en goed geholpen
I recommend this dentist.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.