ik heb mega veel pijn aan mijn kiezen, ze gaan er pas 4 mei uit maar zo trek ik het niet meer! slaap al dagen niet van de pijn! dan krijg ik door de tandarts voorgeschreven tramadol, waar van ik mega vaag werd terwijl ik 2 kinderen heb! de tramadol heeft niks tegen de pijn gedaan.. ik heb zelf contact gezocht met de kaakchirurg die mij 4 mei zou gaan helpen, ik mag maandag 19 april langs komen.. ik vind het slecht dat ik dit zelf heb moeten doen! dit had de tandarts voor mij kunnen doen..
Goed professioneel
Vriendelijke tandarts ook zeer goed met kinderen.
Duidelijke voorschriften ivm COVID-19. Alleen overdreven om eerst online een formulier in te moeten vullen en dat bij binnenkomst nogmaals te moeten. Overdreven en onnodig .
Ik heb een goede periodieke behandeling gehad
Vriendelijk en duidelijk ontvangen. Snel aan de beurt. Tandarts en assistente ook vriendelijk
Nvt
Vriendelijk ontvangen en goede service bij mijn controle, mis alleen een achtergrobg muziekje
Zie boven.
Ik ben zo vriendelijk ontvangen en goed behandeld. Tandarts en assistent waren super vriendelijk en stellen je gerust voor de behandeling . Alles werd heel goed uitgelegd naar mij toe. Ik geef jullie een dikke tien.
Zoals de zin al omschreef: prettig, professioneel en rekeninghoudend met de wensen van de patiënt. Daarnaast kom je makkelijk in gesprek met zowel de preventie-medewerkster als de tandarts. Vooral fijn dat je in de avonduren een afspraak kunt krijgen, vanwege eigen werkzaamheden overdag.
Goed! Het enige wat ik graag eerder gehoord had is dat ik een nieuwe tandarts had. Mocht er wel een mailtje over gestuurd zijn dan is deze mij ontgaan maar dan zou deze misschien beter aangeduid kunnen worden in het onderwerp van de mail. Dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben als ik naar mijn afspraak ga. En volgensmij heeft mijn nieuwe tandarts zichzelf niet voorgesteld. Ze was wel erg aardig hoor, dus het is niet negatief bedoeld! Weet alleen niet wie mijn tandarts is nu...
ik heb bij deze tandarts goede en fijne ervaring de tandarts stelt me gerust,ik ben elke keer zeer gespannen en bang hij luistert naar je erg fijn.
Kunt alles goed overleggen
Alles ging prima
Ben bijzonder tevreden over de nieuwe tandarts ,ben altijd gespannen als ik er heen moet ,maar deze tandarts stelt je direct op je gemak had een goede klik met hem ,vooral toen hij zei dat er 2 kiezen getrokken moest worden, dat heeft hij zeer goed gedaan,geen pijn gehad ,en ook na de behandeling nergens last van gehad ,kan alleen maar mijn compliment aan hem geven ,ben bijzonder tevreden ..kom graag bij hem terug..
Zeer tevreden over tandarts Joao Cristino Rodrigues. Super geholpen. :)
Het was controle en een gaatje boren. Zeer vriendelijk geholpen door iedereen. Super tandarts.
De behandeling was efficiënt met een duidelijke uitleg.
tandarts was precies en erg vriendelijk, zeer rustig en deskundig
Alles goed geregeld hier. Fijne tandarts
Goede ervaring, snel geholpen en zeer fijne tandarts en assistente
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.