De behandeling startte precies op tijd, werd naar mijn mening goed uitgevoerd.
Ik ben tevreden.
ik ben een oude patient van tandarts de bont. sinds de praktijk is overgenomen gaat de communictie heel stroef! de balie medewekers zijn niet qllemaal even vriendelijk bijv. Tara en de personeel is vaak onervaren. ik ben 1 keer mijn afspraak vergeten en ik kreeg gelijk een boete van 30 euro! toen ik in bezwaar ging, aangezien ik elke afspraak altijd na kom, gaven zij daar geen gehoor aan!
Als altijd een prima ervaring. Snel, accuraat, efficiënt.
Fijne tandarts, goede uitleg
Vriendelijk correct behulpzaam
Hartelijk ontvangen. Mondhygiëniste: heeft mijn gebit goed schoongemaakt en bruikbare adviezen gegeven. Tandarts: heeft mijn gebit prima onderzocht en handig advies gegeven.
Vriendelijk personeel en zeer deskundige mondhygiëniste.
Werdt op tijd opgehaald volgens afspraak
Ik word altijd netjes geholpen en de dames zijn altijd heel vriendelijk.
Men was vriendelijk en correct
vriendelijk
Na controle moest ik terugkomen voor een gaatje. Er werd in alle rust goed naar mij geluisterd. Ik kreeg verschillende opties en kon zelf kiezen wat bij mij paste. Dat was heel prettig en geruststellend. Tijdens de hele behandeling voelde ik mij in goede handen en ik heb totaal geen pijn gehad.
Ik kwam voor een controle die slechts 5 min duurde,ik kreeg paar dagen later een rekening van 72.38 van de infomedics tot mijn grote verbazing belde ik naar de tandarts om te vragen,en werd mij verteld dat er een fout is gemaakt in het factuur dat er foto's waren gemaakt terwijl dat niet het geval was.Ik vraag mij af als ik een goede pakket had en de rekening vergoed zou worden door de verzekeraar zou ik nooit achter komen.
Kon gelijk terecht met mijn klacht en ben prima geholpen
Altijd goed geregeld qua afspraken, makkelijk parkeren, altijd op tijd, vriendelijk en vakbekwame mensen. Ook nu rond covid alles prima geregeld.
De gehele behandeling en service was prima
Al een keer of tien, twaalf had ik na twee, drie jaar een nieuwe prothese nodig omdat ik gaten/barsten veroorzaakte bij bijten. Allerlei materialen werden geprobeerd, het euvel bleek niet te verhelpen en het kostte elke keer veel geld (geen vergoeding). Nu trof ik een prothesedeskundige die voorstelde metaal toe te passen en in samenspraak met de tandarts voorstelde iets van de tegenoverliggende kroon af te vijlen( zagen, schaven, weet ik veel hoe het heet). Bovendien maakte ze foto’s voor de zorgverzekeraar, die daardoor een machtiging afgaf. Mijn nieuwe prothese zit prima en kost mij een stuk minder.
Netjes
Kom al jaren bij deze praktijk en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ruime parkeerplaats, vriendelijke behandeling en kundig personeel. Resultaten zijn ook altijd top.
goede begeleiding vriendelijke assistente...fijne nazorg....
Bij binnenkomst voel ik mij op m'n gemak
Goed.
De halfjaarlijkse controle is prima verlopen. Tijdens de controle werd er goede informatie gegeven. Ook werd er goed rekening gehouden met de soms vervelende handelingen.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.