The cares are very nice, good quality and a lot of advices on dental hygiene.
Werd goed geholpen door de assistente en die gaf mij ook duidelijk de tips aan, vond de tandarts zelf niet heel prettig begrijp dat mijn tanden niet sluiten door knarsen maar 6 keer herhalen dat ik heel goed in knarsen ben was geen prettige ervaring.
Ik werd prima geholpen
Prettig
Ging goed en als er iets was dan namen ze dat meteen serieus. Dat was ontzettend fijn.
Informatief, duidelijk.
Vorig jaar was bij mij een belangrijke kies afgebroken. Ik maakte mij hier ernstig zorgen over. Een mannelijke tandarts (Ik weet niet zijn naam want ik zie steeds andere gezichten) verzekerde mij dat die kies niet te redden was en moest worden getrokken. Gelukkig was er een vrouwelijke tandarts (Ik weet ook niet hoe zij heet) die mogelijkheden zag en heel vakkundig en accuraat een kroon heeft geplaatst waar ik elke dag plezier van heb. Ik wil haar wel als mijn tandarts maar ik vrees dat ik weinig te kiezen heb. Ik mis tandarts De Bont, die altijd even kwam kijken met wie je een probleem kon bespreken. Ik ben pas weer langs geweest voor controle en grote schoonmaak. Die tandarts was er weer die mijn kies had willen trekken en vroeg hoe het ging met mijn kroon. Ik zei dat het goed ging en dacht dat is niet dankzij jou en ik wil hier zo snel mogelijk weer weg. Ik ben op zoek naar een andere tandarts maar weet nog niet precies hoe.
Met onze nieuwe tandarts voel ik me gehoord. Hij is zorgvuldig en erg vriendelijk!
Ervaringen uit het verleden (in een keer geholpen worden) zijn niet voortgezet. Een 2e keer terugkomen voor tandsteenverwjdering kost me extra tijd en reizen. ver mis ik de social talk met de tandarts (Hein de Bont) . Het is allemaal wel heel klinisch geworden.
Vakkundig
Geduldig en bekwaam.
enigste nadeel is dat hij slecht nederlands spreekt maar ovegerins is die best wel vriendelijk.
wisten nog wat de vorige keer was besproken en hier werd na gehandeld.
Goede tandarts en assistenten doen alles in overleg maar geven wel het beste advies, ze vertellen ook de min en plus punten van het advies en daar ben ik zeer tevreden over waarom 4,5 ster ipv 5 dit omdat het plan systeem niet goed werkt.
Goed ervaring
Positief, snel aan de beurt, tijd voor humor
Service en hulpvaardig personeel!
Heel vriendelijk en goede behandeling
Half jaarlijkse controle weer doorstaan
idem
De assistente deed de voorcontrole en verwijderde het eventuele tandsteen, hierna hield de tandarts een nacontrole en beoordeelde de stand van het gebit en gaf adviezen voor de toekomst
Het ontvangst was koel en zeker niet zoals ik alle voorgaande jaren gewend was. Ik kreeg vervolgens een behandeling om het tandsteen weg te halen. Dat was erg hardhandig en onbenullig. Ik wilde op dat moment niet klagen maar dat mag wel met iets meer respect naar de patiënt gebeuren. Ook was er bijna geen gesprek mogelijk met de assistente. Er jammer want mijn voorgaande ervaringen waren een stuk beter. De tandarts daarentegen was erg vriendelijk en duidelijk.
Nemen zoveel tijd voor je, dit is vooral fijn als je angstig bent. Nemen de tijd om je goed in te informeren en op je gemak te stellen
mijn angst voor tandartscontroles enzovoort is enorm, ik voel me serieus genomen , er word rekening mee gehouden, en er word indien nodig extra uitleg gegeven over wat ze gaat doen en waarom ze dat gaat doen, dat is geruststellend.
Ik ben prima en deskundig geholpen, het bezoek verliep prettig en werd in alle rust geholpen.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.