goede service, goed behandeld

Geweldig ontvangen, duidelijke uitleg en aardige tandarts, zelfs mijn dochter van 21 is normaal bang voor de tandarts maar zegt nu mam je moet de tandarts bellen voor een vervolg afspraak :)

goede service, goed behandeld

Deskundig. Rustige ontspannen sfeer. Vertellen wat ze doen, en dat doen ze goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Pas 1 afspraak gehad. 15 min te laat geholpen, wel erg vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk, professioneel en stelt je goed op je gemak. Elke stap wordt door de tandarts duidelijk uitgelegd.

Prima tandarts!

goede service, goed behandeld

J. Pels is een enorm fijne tandarts, heeft oog voor persoonlijk contact en behandelt mensen niet als een nummertje.... wat ik helaas tegenwoordig te vaak ervaar.

goede service, goed behandeld

Erg tevreden. Enig pluspunt zou zijn om mee te gaan met de tijd. Hiermee bedoel ik dat het erg prettig is om zelf online je afspraak te kunnen inplannen en eventueel wijzigen. Ook het ontvangen van een afspraak-reminder zou hierin vooruitgang bieden.

goede service, goed behandeld

Alles was erg goed, korte wachttijd voor de afspraak en een snelle behandeling. Een mailtje over mijn aanstaande afspraak was wel fijn geweest, dat is het enige verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

Als nieuwe klant noodgedwongen drie keer in twee weken in de praktijk geweest. Ik werd snel en zeer vakkundig geholpen. Voor mij absoluut de tandarts voor de komende jaren!

perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, correct en heel vriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

top tandarts waar ik dus steeds heel goed geholpen word ik ben als vroeger bangert helemaal niet meer bang er van daar word je heel goed op je gemakt gesteld en vind ik dan supper geholpen

goede service, goed behandeld

Goed advies over het behandelplan

voldoende, een redelijke ervaring

Wel werken aan communicatie en planning. Harde afspraken maken met klanten

goede service, goed behandeld

Ik Ben al Jaren klant bij van Pelt,uitstekende ta darts.

• Informatievoorziening N.v.t.

goede service, goed behandeld

Het was mijn eerste keer bij deze tandarts. Vriendelijke tandarts, duidelijk in uitleg. Telefoniste wel een minpunt. Ze belde om te vragen of ik mijn afspraak een dag kon vervroegen (niet over 2 dagen, maar de volgende dag) en reageerde geirriteerd toen ik zei dat ik dat op zo'n korte termijn niet kon regelen op het werk. Met pijn en moeite kon de afspraak toch blijven staan op de afgesproken datum en tijd.

goede service, goed behandeld

Prettige mensen, kloppende afspraken en qualitatief goed werk.

zie hierboven

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie is zeer verhindert. Meerdere keer geen gehoor gehad bij spoed. Ook vaker problemen met vullingen enz sinds ik bij deze tandarts zit.

goede service, goed behandeld

Je wordt altijd klantvriendelijk benadert. Bij behandelingen wordt er goede en rustige uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren. Er hangt een rustige sfeer, waardoor er bij mij minder spanning is. Ik was vroeger bang voor de tandarts, nu niet meer.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn man en ik zijn al heel lang klant bij deze tandartspraktijk. Wij zijn erg tevreden. We worden altijd erg prettig ontvangen en behandeld. Ga zo door!

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux