goede service, goed behandeld

Prima service en aardige medewerkers

voldoende, een redelijke ervaring

De manier waarop er met patiënten wordt omgegaan. En het geduld

goede service, goed behandeld

Goeie kwaliteit, service en zeer vriendelijke en dierkundige mensen.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig. Goede uitleg bij wat ze doen.

goede service, goed behandeld

Snelle kundige en vriendelijke service

goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de tandarts. Ik ben minder te spreken over de klantvriendelijkheid vd ortho. Het is onbegrijpelijk dat als je beugel eruit kan, dat je vervolgens nog 6 weken moet wachten, omdat er eerder geen tijd is!!!!

goede service, goed behandeld

Over het algemeen een fijne praktijk. Geen lange wachttijden en heel vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Dit was met afstand de leukste survey die ik het afgelopen half uur heb ingevuld

goede service, goed behandeld

Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.

Jullie zijn heel vriendelijk

goede service, goed behandeld

Zoals aangegeven een luisterend oor. Er is een foto gemaakt, en deze foto is duidelijk toegelicht.Geeft een geruststellende en professionele indruk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Onlangs ben ik verhuisd in Eindhoven en zodoende terecht gekomen bij deze tandarts. Ik was op controle en de tandarts suggereerde dat ik een gaatje zou hebben. Dit verbaasde mij zo erg, omdat ik niet snoep, gezond eet en geen suikers in neem. Ik heb zekerheidshalve een second opinion aangevraagd bij een andere tandarts. Hij vertelde dat het gaatje zich nog niet zodanig had ontwikkeld, waardoor het niet nodig was om dat te behandelen. Hij adviseerde mij om over 2 jaar opnieuw foto's te laten maken en dan te kijken of het nodig zou zijn om dat gaatje te behandelen. Ik voelde me uiteraard enorm belazerd door de samenwerkingsverband. Alsof dat niet alles was, hebben ze mij een factuur verstuurd voor ''het niet komen opdagen'' bij de mondhygiëniste waar deze kosten om gaan. Van te voren had ik kenbaar gemaakt dat ik niet meer behandeld wilde worden door samenwerkende tandartsen Eindhoven. Ze hadden mij gebeld dat mijn bezwaar niet in behandeling zou worden genomen omdat zij vinden dat een behandeling bij de mondhygiëniste anders is dan bij de tandarts. Prima, ze willen van mij niet aannemen dat ik niet behandeld wil worden. Laten we veronderstellen dat hun gelijk hebben en dat ik zogenaamd niet kwam opdagen. Een vriend van me was 1x vergeten om zijn afspraak af te melden en hij kreeg coulancebrief. Hun beweren dat ik zogenaamd ook niet kwam opdagen, als dat zo is, waarom krijg ik dan geen coulance brief en een ander wel? De coulancebrief die naar mijn vriend is verstuurd heb ik aan infomedics gemaild maar geen reactie gehad. Ik vind het gewoon gênant hoe ik behandeld wordt, ik voel me gediscrimineerd. Ik krijg geen reactie als ik de situatie uitleg en de kosten lopen alleen maar op.. Nu word ik gedreigd vordering over te dragen aan de gerechtsdeurwaarder.

Vriendelijk, klantgericht en professioneel

goede service, goed behandeld

Ben tevreden over de Samenwerkende Tandartsen Willemstraat. Heb echter een opmerking over de factuur. Deze heb ik van jullie gekregen en ook betaald. Vorige week heb ik bericht van CZ ontvangen dat de factuur ook bij hen is ingediend. Dit kan natuurlijk niet.

• Informatievoorziening

perfect, zeker aan te bevelen

De service is super en het bevindt zich op een goede locatie in het centrum van Eindhoven. De tandarts en zijn assistente zijn zeer vriendelijk en professioneel, maar niet afstandelijk, wat ervoor zorgt dat ik nooit met tegenzin naar de tandarts ga.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik niet regelmatig de praktijk bezoek, biedt de praktijk prima zorg!

goede service, goed behandeld

Goede tandarts. Korte wachttijden. Aardige medewerkers.

Uitstekend!

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux