Zie bovenstaande.

goede service, goed behandeld

Aangename sfeer, goede behandeling.

• Informatievoorziening N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Erg jammer dat er iets word ontdekt bijvoorbeeld slijtage van vullingen, en dat dat niet gelijk behandeld kan worden maar je er speciaal voor terug moet komen. Niet handig als je niet in de buurt woont!

goede service, goed behandeld

Hele fijne tandarts. Geeft goed uitleg vooraf aan de behandeling, maar ook tijdens de behandeling en geeft informatie over de "nazorg". De tandarts houdt goed rekening met de patiënt. Ook erg fijn dat je al vanaf 07:30 terecht kunt.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe goed geholpen. Vriendelijk

• Behandeling N.v.t.

zie voorgaande

Klantvriendelijk en zeer kundig

goede service, goed behandeld

Aardige en persoonlijke mensen, veel en heldere communicatie, transparant. Wordt altijd rond tijd van afspraak geholpen, men loopt zelden uit. Enige nadeel is dat het parkeren soms wat lastig is zo nabij het centrum van Eindhoven.

Top tandarts praktijk!

voldoende, een redelijke ervaring

Behandeling door tandarts en assistenten is vriendelijk en snel, je voelt je alleen wel onderdeel van een grote tandenfabriek waarin snelheid voorrang heeft boven contact.

Klantvriendelijk en professioneel

goede service, goed behandeld

Bereikbaarheid niet altijd goed parkeren Ontvangst goed en vriendelijk Behandeling goed nemen de tijd voor je ik heb schrik dus houden rekening met je Medewerker super als he belt vlug aan beurt nemen tijd voor je vriendelijk echt super Info ook goed ze geven goed advies als je iets moet doen

goede service, goed behandeld

+ Erg prettige omgang met medewerkers + Prima uitleg bij werkzaamheden + Ruim de tijd nemen om klanten gerust te stellen + Zeer fris gebouw en ruimtes - Onduidelijkheid in manier van te betalen bedragen na behandeling en absoluut niet duidelijk over het veranderen van betalingspartner - Vanuit twee ruimtes is een vuil dakbalkon te zien met o.a. vieze (papieren) bekertjes en overig afval. Dit mag wel wat aantrekkelijker gemaakt worden, want er kan tenslotte door een mooi groot raam naar buiten gekeken worden

goede service, goed behandeld

kan lekker vroeg terecht indien nodig.

goede service, goed behandeld

Ik voel mij gehoord en gezien. Er wordt persoonsgericht gewerkt waarbij mijn belang voorop staat. Een fijne deskundige tandarts, assistenten en mondhygiëniste. Ik heb het gevoel dat ik welkom ben.

goede service, goed behandeld

Ik heb er nog geen grote ingrepen hoeven ondergaan dus kan niet zoveel zeggen over de behandelingen. Maar ik vind ze vriendelijk en professioneel.

goede service, goed behandeld

Goede tandarts , altijd vriendelijk, goed geregeld , 8:00 uur is 8:00 of in extreme gevallen 8:05 maar nooit veel later, goed advies.........

goede service, goed behandeld

Ik wordt altijd op proffesionele manier behandeld, de sfeer is open en ontspannen, zelfs bij de tandarts.

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastic place where everyone is very friendly and you have a feeling that everyone does care about you and your needs. The personel always give their best. My father is a dentist and I have spent my childhood observing lots of dentist offices in my home country. I can distinguish bad one from good dential practice. Willemstraat is off-the chart, I would not get better service even at my fathers office. Thanks a lot guys!

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd vriendelijk en goede begandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

De afgelopen maanden had ik een aantal klachten waarvoor ik steeds snel behandeld werd. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen door mijn tandarts. Door alle medewerkers in de praktijk wordt ik erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Alle lof.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux