Goed, er wordt verteld wat er gaat gebeuren en is altijd op tijd.
Goede, vriendelijke en ook kundige behandeling.
Hele lieve tandarts ben altijd bang geweest er voor over gehouden van de school tandarts bij deze praktijk wordt er echt rekening mee gehouden astistente ook heel vriendelijk en lief
prettige mensen, aandacht en professionaliteit
Fijne tandartspraktijk die luistert naar de patiënten.
Fijne tandarts en assistenten. Onlangs verhuisd naar Veldhoven maar nog steeds vinden wij het de moeite om in Eindhoven te blijven komen.
Een voortand, die meer dan de helft was afgebroken, is bijzonder mooi gerepareerd. Zelfs mooier dan hij was
Fijne praktijk, professioneel en altijd vriendelijk
Ben zeer vriendelijk en begripvol ontvangen! Inmiddels ben ik 4 x geweest en heb weer wat vertrouwen waardoor mijn enorme angst voor de tandarts minder is geworden
Zeer vriendelijk en goede service
Fijne mensen die er werken met prettige hartelijke omgangsvormen. Korte wachttijd. Goede behandeling.
Aardige mensen en goede service. Ze nemen echt de tijd voor je om te helpen en om uit te leggen waarom er iets in jouw gebit is.
Prettig, snel geholpen en vaste tandarts.
Aardige tandarts en assistente, nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. En behulpzame receptie!
mijn ervaring is goed
Wordt altijd goed en op tijd geholpen door super vriendelijk personeel
Mijn tandarts is mevrouw Burger, erg vriendelijk en voor zover ik als leek kan beoordelen bekwaam in haar vak. Ze is transparant in wat ze doet, geeft tips en adviezen voor thuis en neemt pijnklachten of vragen altijd serieus. Enige minpunt van de praktijk in het algemeen is de telefonische bereikbaarheid. Als fulltime werkende kan ik enkel in mijn pauze contact opnemen om een afspraak te maken, maar in de middag is de praktijk niet bereikbaar en is er geen mogelijkheid om een bericht achter te laten.
Helemaal prima
Vriendelijk, kan snel terecht
Willemstraat 63
5611 HC Eindhoven
Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.