Het is mijn eerste ervaring.
Gewoon goed
Onprofessioneel. Fouten worden doorgeschoven op anderen.
Top tandartsen, altijd behulpzaam en zeer hoge kwaliteit. Soms wel een lange wachttijd voor zaken die geen spoed hebben.
Ik twijfel over de kwaliteit en de behulpzaamheid.
Vriendelijk en stipt
Fijne tandartsassistente. Dacht mee met wat wel en niet ging met mijn gevoelige tandvlees. Ze was voorzichtig maar deed wel wat nodig is.
Ik ga weer met een fijn gevoel na de tandarts!
Snel, vriendelijk, professioneel
Er is alleen maar gekeken wat er nodig is om tand klachten te behandelen
Heel vriendelijk en fijne sfeer, persoonlijke aandacht
Vriendelijk en deskundig
Vriendelijk, profeesioneel en service gericht, maar communicatie kan beter. Nadrukkelijk afspraak gemaakt voor preventie assistente en niet tandarts, toch ingedeeld voor afspraak tandarts. Die heeft t overigens netjes opgelost.
Liep soepel
Snel en pretrig geholpen
Al jaren bekend in deze praktijk en nu een nieuwe tandarts. Neemt de tijd en is zeer zorgvuldig. Denk dat het sowieso goed is dat er een keer weer met een vernieuwde frisse blik naar je gebit wordt gekeken! Zeer tevreden!
Afspraak gemaakt, vervolgens 2x verzet, dan 1,5 maand moeten wachten met een open kies (stuk vulling afgebroken). Erg lange wachttijd aan de telefoon om afspraak alsnog om te zetten. Vervolgens op afspraak staat het gepland als “controle” daar waar telefonisch duidelijk de locatie van het afbreken van de vulling is besproken en aangegeven. Gelukkig kon het ter plekke tijdens de “controle” alsnog gemaakt worden maar hele slechte service!
Goed bereikbaar. Soms telefonisch wat minder bereikbaar.
Professioneel, laagdrempelig, duidelijke uitleg over behandeling en verzorging; uitstekend!
Lekker snel en efficient
Tot nu toe vriendelijk en geduldig en goed luisterent
Willemstraat 63
5611 HC Eindhoven
Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.