prettig
Toen ik belde voor een extra afspraak ivm reparatie van een snijtand en een kies, kon ik op korte termijn terecht. Ik heb een goede band met mijn tandarts en ben blij hem als behandelaar te hebben.
Op dit moment niet zo tevreden ivm lange wachttijden
alles prima
wacht tijden kan minder door juiste indelen. het kan ook bij wachtruimte drink mogelijkheden aanbieden zo als water/thee. personeel's zijn aardig. afspraken via e-mail/sms perfect.
word goed geholpen
goede geruststellende service
elke rekening die je in termijnen aflost kost je 5 euro extra voor elk termijn .dit vindt ik schandalig en niet terecht!!
mijn ervaringen zijn nog steeds goed
Bij pijnklachten kun je snel terecht. Maar de uitnodiging per mail voor de controle van oktober heb ik nooit gehad. Dus toen heb ik in november zelf maar contact opgenomen. En toen moest ik nog 2 maanden wachten op een afspraak, omdat we graag met het hele gezin komen bij Philip. En hij werkt maar 2 dagen.
Deskundige en vriendelijke mensen. Kunnen er ook ‘s avonds terecht.
Mijn ervaring met ta. Noorlag is dat hij weet dat ik angstig ben en hij houd daar altijd rekening mee. Dat vind ik heel erg fijn!
In 1 jaar drie verschillende tandartsen en iedere keer weer foto's maken. Bepalen van welke tand de fistel is en dan het pinnetje niet meer zien. Ik eb er geen verstand van maar dat is wat ik ervaar en hoor.
iedereen mag zelf kiezen waar hij naar toe gaat
leuke praktijk met vriendelijke, deskundige medewerkers.
Begrip en geduld, dat zijn voor mij hele belangrijke elementen bij de tandarts vanwege mijn angst
Goed en proffesioneel
Goede zorg, prima uitleg en vriendelijke mensen
Ik zit gelukkig altijd langer in de wachtkamer dan in de stoel. Als eerste patiënt (op het afspraakkaartje staat ook 8.30u), maakte ik hierover eens een opmerking. Maar we beginnen pas om 8.40u, u hoeft dan ook niet eerder te komen. Om dan pas om 8.50u hartelijk uitgenodigd te worden om de spreekkamer binnen te komen...
Alles oke
Ik word er goed geholpen, persoonlijk behandeld en op mijn gemak gesteld.
Prima praktijk en mijn tandarts is een zeer deskundig en alert op eventuele afwijkingen. Bij mij heeft hij een beginnende kwaadaardige tumor ontdekt en daarom verder doorgestuurd en daar aan op tijd geholpen. In ben nu 4 jaar verder en hoef over nog maar 1 keer op controle bij de oncoloog, dus ik mag er wel van uit gaan dat ik ******-vrij ben.
Altijd goede service en behandeling. Laatste keer echter onzorgvuldige (vrij brute) behandeling door tandarts-assistente (weet haar naam niet).
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.