Ik ben optijd geholpen
Snel en vrijwel pijnloos
Vriendelijke tandarts en assistente. Er wordt naar je geluisterd. Goed en keurig geholpen.
Mijn ervaring is supergoed. Iedereen is effe vriendelijk en zorgzaam.
Er wordt goed geluisterd Wensen worden gerespecteerd Goede uitgebreide uitleg Er wordt tijd genomen Ontspannen praatje Als extra kreeg ik polijstpasta mee
Kort en duidelijk
Vriendelijk en rustig behandeld
Professioneel
Afspraak gemaakt voor afgebroken kies. Dinsdag gebeld met de mededeling dat ik alleen op donderdag tijd heb. Donderdag was nog een klein gaatje in de agenda. Perfect ingepland en snel de kies gerepareerd en tevens nog 2 andere kiezen bijgewerkt. Top zulke snelle beslissers.
Stephany heeft mij ,zoals velen malen eerder prima geholpen.
Vakkundig en zonder poespas
Vriendelijke mensen. Stellen kinderen op hun gemak om naar de tandjes te kijken.
Goede service, vriendelijk personeel.
Zeer vlotte controle, met fijne mensen, die goed advies geven.
Een prettige behandelingen volgens wat er is afgesproken voor mij.
Ik kom binnen voor controle, eerste keer bij nieuwe tandarts. Kleine introductie, prima. Toen even gekeken, foto's achter van de kiezen. Daarna foto's van de hoektanden. Dat was het: mededeling u moet boven een prothese, ik stuur u een offerte en denk er maar eens over na. Ik hoor wel van u, dat was het. Verder geen controle meer gedaan, terwijl ik daar voor kwam. Geen alternatief plan voorgelegd, dus ontevreden.
Ik kom al jaren bij tandarts Noorlag. Helaas voor mij gaat hij op korte termijn met pensioen. Bedankt voor alle deskundige controles en behandelingen en geniet van je vrije tijd.
Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden
Efficiënt en kundig
goed geholpen jammer dat deze tandarts , die Rien Drost heeft vervangen , ook weer weg gaat. voor mensen met tandartsangst is het niet fijn als je iedere keer iemand nieuws krijgt. om deze reden overweeg ik een andere praktijk te kiezen
Snel geholpen na afbreken kies
Ik vind de praktijk netjes opgeruimd, schoon, professionele medewerkers en apparatuur. Alleen jammer dat de tandartsen niet lang blijven. Ik heb inmiddels drie tandartsen in 5 jaar tijd gehad. Bij mijn volgende bezoek wordt ik behandeld door de vierde tandarts.
Als je belt dan word je goed geholpen met je probleem of vraag
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.