Op tijd aan de beurt fijne behandeling zowel van de assistent als de tandarts
altijd goede begeleiding goede uitleg en vooral kennis van zaken
Afspraak maken is lastig te weinig tandartsen
Vriendelijk,professioneel,welkom als patiënt.
Snelle oplossing
Zeer kundig & altijd vriendelijk.
prettige contacten met korte lijntjes en in geval van spoedhulp korte termijn planning of bijna per direct.
Heb een goede ervaring en de klachten worden goed en snel afgehandeld
met name de zeer lange wachttijd als je al eenmaal op de stoel licht lag laatst 15 minuten op de stoel, geheel achterover te wachten tot er uiteindelijk iemand kwam helpen, totaal komt druk en onpersoonlijk over, waarschijnlijk door onderbezetting,mijn vriendin lag laatst 25! minuten te wachten.
het was mijn eerste tandartsbezoek aan dit samenwerkingsverband van Tandartsen in Dongen. Voorheen had ik elders al jarenlang ervaring met een samenwerkingsverband van tandartsen opgedaan. De overgang sloot goed op elkaar aan.
Bereikbaarheid is dramatisch slecht en een afspraak maken duurt extreem lang
Super fijne behandelingen door Angelique. Top profilaxassistente. Als jij goed voor je tanden zorgt, helpt ze je zeker graag mee. Complimenten Angelique ga zo door!
Altijd zeer tevreden over de behandeling en de vriendelijkheid
altijd vriendelijk. deskundige tandartsen als assistenten.
Vriendelijk,deskundig en altijd gelegenheid tot eigen mening na toelichting van de tandarts.
Zeer tevreden over tandarts Noorlag. Maar twee keer op rij een negatieve ervaring met het verwijderen van tandsteen door twee verschillende assistentes.
Kundig en geruststellend empathisch vermogen
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.