Ik kom stipt op afspraken, laat mijn gebit controleren. Eerst was alles goed en in een half jaar tijd deugt er niets meer
Goed, vriendelijke, deskundig.
Hele fijn rustige sfeer en hele goede tandartsen.
Ondanks dat ik op mijn laatste afspraak te laat was, werd ik uitstekend geholpen. Deels door een collega van mijn eigen tandarts, deels door mijn tandarts (Kletersteeg) Super
Afspraken kloppen. Digitaal te regelen.Fijne wachtkamer. Deskundige tandarts én deskundige assistenten
Op zich prettig, alleen 2 personen werkten door elkaar heen
Allereerst ben ik niet ontevreden, maar ik vind wel dat er in de loop van de tijd minder 'service-verlening' is gekomen. Het bezoek aan de tandarts is voor mijzelf altijd wat beladen, en om dan te wachten in de stoel tot de tandarts komt vind ik minder prettig. Voorheen was de tandarts erg gewoon de hele controle/behandeling bij en dat vind ik wel zo rustig als dat de hele tijd op en neer lopen tussen patiënten/cliënten.
Positief!
mijn ervaringen zijn positief
Voor zo ver als ik als leek er verstand van heb werd ik deskundig geholpen. Bij twijfel werd er een andere tandarts geraadpleegd.Dat is prima. Faciliteiten prima. Puntje van kritiek:de lange wachttijden voor je aan de beurt bent.(in mijn geval voor een spoedreparatie 2 weken) Anders was het een tien geweest
GOED
Goede en rustige behandeling met duidelijke uitleg
vriendelijk, persoonlijk en professioneel
altijd gezellige ontvangst en professionele tandverzorging
Geen aanmerkingen
Ik zal het nooit prettig vinden maar het is acceptabel
Vriendelijk personeel, kundige mensen nemen de tijd
Prima behandeling, fijne mensen
super goed
Normale service, die je mag verwachten.
Goed en professioneel….. Bij Evita en Stephanie NOOIT hoeven wachten. Bij mijn laatste bezoek bij nieuwe tandarts (Driessen) wel 1/2 uur zonder enig bericht van of receptie of tandarts…. Ze weten dat er iets tussen is gekomen, dan mogen ze dit ook melden…
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.