De mondhygiënist Angela is super aardig. Maar bij binnenkomst was de vrouw die je ging " ontsmetten " echt super kortaf. Ook het steeds wisselen van tandarts en het continue afzeggen en verzetten van afspraken, het niet terug bellen als dit beloofd is , allemaal ook al voor de corona tijd, is vervelend en onprofessioneel.
De dame die ons heeft ontvangen bij de ingang was uitermante onvriendelijk. De manier van handenontsmetten en temperatuur ging op een snauende toon. Dat was ook bij de vragen die wij moesten beantwoorden.
prima corona procedure en behandelingen gehad
Goed geholpen
Ik word altijd prettig geholpen vanaf de balie tot en met behandel kamer. Duidelijke en volledige uitleg. Hygiëne is ook prima georganiseerd.
Gaf veilig gevoel, wat naar mijn mening erg belangrijk is Dacht dat dit vragen zouden zijn ivm de corona maatregelen!!! Is zeker geen vragenlijst die in 30sec in te vullen is
Goede uitleg gehad en snel behandeld
Goede voorbereiding en deskundig geholpen
Werd goed geholpen en er was alle aandacht voor mij. Tevens bleek dat ik ook bijna toe was aan een controle en dit ook gelijk kunnen laten doen schilt mij weer mooi een extra keer terug komen .
Waren van te voren op de hoogte gebracht van wat we konden verwachten. Dus alles prima voorbereid.
Even wennen toen ik binnen kwam.maar zeer goede uitleg.
Er wordt goed uitgelegd wat er gebeurt op een vriendelijke manier
Zie hierboven
Goed contact, assistente zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede nazorg ivm infectie.
ik verwacht maatregelen die noodzakelijk zijn , dit circus had ik totaal niet verwacht, als jullie safe willen zijn blijf dan gewoon nog enige tijd dicht
Prima geholpen !
Idem, zoals hiervoor opgemerkt.
Annemarie was prima alleen wat tandartsen betreft hebben wij al drie keer een andere gehad.was niet fijn.
Je wordt altijd op een prettige wijze te woord gestaan. En een probleem met het gebit wordt op een zeer deskundige en professionele wijze aangepakt.
Ik kon met mijn probleem heel snel terecht en het werd prima opgelost.
Alles prima geregeld
Als er klachten zijn, kun je altijd terecht. Je wordt heel vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt altijd duidelijk uitgelegd wat men gaat doen. Er worden geen overbodige behandelingen gedaan.
goede uitleg corona maatregelen en duidelijke afspraken
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.