Binnen twee dagen kon ik voor behandeling terecht.
Nooit geen problemen gehad. Meneer kletersteeg heeft me al die jaren goed geholpen.
tandarts voert de zorg goed uit.
Prima behandeld
Zeer schoon en goede uitleg wat te doen. Geen wachttijd.
Deze tandarts verhielp mijn angst om pijn te ervaren als ik weer moest voor controle. Met goede tips en zachte hand heb ik nu bijna nooit meer een gaatje of tandsteen.
was goed en ontspannen
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met deze praktijk
Prima behandeling in alle opzichten.
Goed en kundig .
Nvt
Op een prettige manier geholpen met duidelijke informatie over de behandeling en hoe staat gebit erbij staat. Over kosten is niet gesproken
Ik ben zeer tevreden over de behandeling.
maak een afspraak voor een behandeling . vulling afgebroken zeg ik er nog extra bij. kom je op afspraak is er alleen een controle afspraak gepland. dus weer nieuwe afspraak moeten maken. was gelukkig wel heel snel 2 dagen nadien.
Bij een eerdere behandeling (vullen van een gaatje) werd door de tandarts die mij toen behandelde de vulling te hoog gelaten waardoor ik twee keer terug moest komen om het bij te laten werken. Deze keer is dit niet nodig geweest en heb ik naderhand nergens last van gehad.
Prima tandarts en mondhygiëniste, vriendelijk en snelle goede behandeling.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen en de sfeer was heel gemoedelijk. de behandeling die ik heb ondergaan was heel kundig en prettig .
Geen
Gezellig geholpen en goed uitgelegd hoe alles zou verlopen.
Vriendelijk personeel en zelfs in deze coronatijd prima service. Kom er al jaren.
Deze dame is iemand die zin heeft in haar werk als Tandarts, nogmaals bedankt.
Heel tevreden over alles.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.