Jammer wel dat afspraken altijd uitlopen, waardoor je lang moet wachten. Ook als je s ochtends vroeg komt.
Ontvangst volgens een nauwgezet protocol werkt prima. Geen lange wachttijd in de wachtruimte en je wordt prima geholpen. Ook fijn dat er meteen tandsteen verwijderd wordt en je daar niet voor hoeft terug te komen
Ik werd al naar binnen geroepen 10 minuten voordat mijn afspraak eigenlijk begon en de afspraak zelf was eigenlijk ook zo afgelopen.
Ontvangst, controle, fijn dat er alles aan wordt gedaan een bezoek aan de tandarts zo veilig mogelijk te laten verlopen.
Een beetje dubbel Formulier invullen van mail En ook nog eens handmatig invullen Bij aankomst.
het is voor mij altijd een hele opgave om naar de tandarts te gaan als ik daar dan binnen kom valt het door de vriendelijkheid altijd mee de behandeling gaat altijd naar wens
Er was een nieuwe assistent ik weet niet hoe ze heet jong beetje buitenlands tiepe ik ben bang ze keek nergens naar zelf met de foto maken deed ze me al zeer toen ging ze schoon maken heb ik nog nooit last van gehad nu wel echt niet fijn moet binnekort terug voor een gaatje heb er nu al schrik van
Ondanks dat ik liever een ander soort afspraak maak met iemand, zijn de afspraken op de praktijk altijd op een prettige manier verlopen.
Ik ben net als de meeste mensen nooit echt fan geweest van de tandarts. Ik ben echter wel erg tevreden over tandarts Drost. Jammer dat hij met pensioen gaat.
Vriendelijke tandarts en een assistente die je helemaal op je gemak stelt. Zo durf ik nog wel een behandeling aan. Ik ga weer ieder halfjaar naar de tandarts, wel spannend maar ik ben niet meer bang !
De tandarts is zeer gehaast terwijl ik de eerste afspraak om 8.00 was. De assistente had wel alle tijd.
Behandeling prima verlopen
Goede uitleg en behandeling.
Heldere ontvangst en uitleg, schone ruimtes, voldoende afstand,weinig mensen aanwezig maar wel goed de tijd nemen voor je afspraak
Na mijn eerste telefoontje werd ik snel terug gebeld en werd ik snel ingepland voor behandeling.
Ben al jarenlang naar volle tevredenheid patiënt bij Peter vd Kletersteeg en hoop dit nog lang te blijven.
Ik heb een pijnloze en goede behandeling gehad en ben tevreden over de informatie die ik kreeg.
Heel fijn dat ik zo snel geholpen werd
Vriendelijk geholpen en goede info gekregen
Klantvriendelijk en goed geholpen
er waren geen problemen
Snel en keurig geholpen
Goede ervaring, schone omgeving en prettige medewerkers. Prima verzorging
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.