Begin maart een gaatje in mijn kies. Afspraak voor een nieuwe vulling was 4 weken later! Zou niet eerder kunnen. Opnieuw contact opgenomen toen kon het 2 weken eerder. 3 weken na deze behandeling voor dezelfde kies een wortelkanaalbehandeling nodig. Nu 3 weken later zit ik met een kaakontsteking. Allemaal dezelfde kies.
men is altijd vriendelijk en let op ev coronaverschijnselen
Juiste en deskundige behandeling en op juiste tijd zoals afegesproken.
Goed en snel geholpen
Ik heb veel vertrouwen in deze praktijk
Prima en vlotte afspraak kunnen maken en een uitstekende behandeling. Goede informatie over behandeling.
Vakkundige en vriendelijk personeel
Dat je persoonlijk wordt op gehaald en wordt beleefd gevraagd om mee te gaan. Men heeft altijd persoonlijke belangstelling en vraagt ook altijd dat er eventueel klachten zijn aan je gebit.
mijn ervaring is al jaren goed
Er is een fijne sfeer in de praktijk, de medewerkers leggen fijn en duidelijk uit wat de protocollen zijn en wat er gaat gebeuren. Wat erg fijn is, is dat er wordt geluisterd naar de wensen van een patient en er geen handelingen worden gedaan zonder overleg. Fijn als je niet verzekerd bent, zodat je zelf de keuzes kan maken en kan nadenken over alternatieven.
Ze heeft haar werk goed gedaan en was vriendelijk en duidelijk.
Ik word op professionele en deskundige wijze geholpen. Daar waar nodig krijg ik uitleg.
geen verder toelichting noodzakelijk
Min ervaring met tandarts Noorlag is al vele jaren goed
Geen opmerkingen
Uiterst tevreden, al mijn gehele tandartsverleden...
Ik heb gevoelige tanden en tandsteen verwijderen vind ik een crime. Indy heeft dat uitstekend gedaan, zonder een centje pijn! COMPLIMENTEN!
Heb een geweldige tandarts (Louk) die me iedere keer weer op mijn gemak stelt. Neemt de tijd . Doet het rustig aan en goed
Ik werd vriendelijk te woord gestaan zowel bij binnenkomst als bij de behandeling. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en daar werd na gehandeld. Het enige is dat afspraken toch wel van jullie uit regelmatig verzet moeten worden binnen mijn gezin en dat afspraken daardoor soms wel ver doorschuiven. Ook blijf ik meestal maar een paar jaar bij dezelfde tandarts wat ik vroeger niet gewend was. Ze zijn overigens allemaal goed hoor.
Prettig
Ik word altijd goed ontvangen en er is een altijd tijd voor een gezellig praatje.
Was prima in orde
Ik ben jaren geleden automatisch overgegaan van een zeer bekende Dongense tandarts ;-) en nog geen moment spijt gehad. Fijne tandarts(en), mondhygiëniste en assistenten. Altijd goed en met respect behandeld.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.