Fijn dat ze goed vertelde wat ze ging doen. Dat stelde me gerust.
Ik vindt het fijn dat er steeds wordt gezegd wat er gedaan wordt. Dit stelt je op je gemak en lig je ontspannen op de stoel . Verder is de sfeer gemoedelijk.
Ik ben huiverig voor de tandarts. Moest twee verstands kiezen laten trekken. Dit is met de juiste rust gedaan. Verdoving zetten niet gevoelt. Netjes gewacht duidelijk verhaal wat er gebeuren ging. Toen begonnen met trekken. Toch net te weinig verdoving werd gelijk bij gespoten en binnen 15 beide kiezen eruit. Geen problemen gehad. Nu alleen raar gevoel in me mond. Door de hechtingen naast me laatste kies. Maar dit kwam door wortel die er nog uit ging op het laatst. Alles is helemaal te begrijpen en was top behandelt.
Na spoed afspraak goed geïnformeerd en vervolgens naar volle tevredenheid behandeld
Bij binnenkomst stond alles klaar op een tafel (ivm maatregelen Corona). Alle andere keren stond daar een medewerkster bij, maar nu moest je het zelf doen. Geen probleem natuurlijk, maar was even onduidelijk. Verder prima en hygiënisch geholpen
De Corona doe-het-zelf procedure zorgt bij mij voor veel vragen. Persoonlijk erg onduidelijk. De voorgaande keren werd ik ontvangen door een enthousiaste jonge dame die de Corona procedure keurig begeleide. Gezien en het belang en de tijdelijkheid van corona zou ik overwegen om toch iemand de begeleiding te laten doen. Veel klantvriendelijker.
Voor het eerst in de corona tijd naar de tandarts. Zeer onduidelijk hoe alles werkt bij binnenkomst. En als je het niet snapt wordt er door degen die achter de tafel zit geïrriteerd gezegd wat je moet doen. Niet iedereen komt elke week bij de tandarts en het is niet vanzelfsprekend hoe dit werkt.
Er was een stukje van mijn kies afgebroken. Ik kon snel langskomen. En er was ook nog een beginnend gaatje gerepareerd.
Duidelijke uitleg waar ze mee bezig was. En effectief zonder pijn.
Prettige ervaring,alleen terugbellen/mailen liep niet geheel via afspraak.
Ontvangst, uitleg, behandelingen; allemaal zoals het moet zijn! Zeer tevreden
Erg vriendelijk en begripvol. In een woord tevreden! Dank aan Albert en zijn assistente!
X
Henk Noorlag heeft een gave om angst weg te nemen, zeer vakkundig te werk te gaan en mij het gevoel te geven dat alles onder controle is
Goed geholpen doormondhygiëniste en sfpraak maken
Goede uitleg bij alles wat ze doen
Bij binnenkomst duidelijk aangegeven wat te doen, via de 3 regels.
De tandarts vertelt vooraf wat hij gaat doen. Stelt je gerust en probeert alles zo relaxed mogelijk te doen voor de patiënt
De tand arts maakt foto s wat niet nodig is en maken de rekening hoger dan nodig is gebit reiniging 5 verdubbelen naar 10 min op de rekening zetten en je gebit niet goed schoon
Ik heb hele goede ervaringen met samenwerkende tandartsen.
goed geholpen en vriendelijk
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.