Ik had n afspraak om 15.15 uur . Moest zelf werken tot 15.30 uur . Snipper dan n half uur . Op zich geen probleem maar dan ben je om 15.35 uur aan de beurt . Dat is wel balen . En wij als cliënt moeten wel op tijd aanwezig zijn . Wat doen jullie als ik 20 min. te laat ben . Wordt ik dan nog geholpen . Moet ik dan n boete betalen ?? En zo is het nogal eens n keer . Ik heb bij aanbevelen Ja ingetikt . Je moet toch geholpen worden .
Stefanie is heelgoed
Wordt netjes geholpen en corona regels worden goed na geleefd
ik werd keurig en rustig behandeld
prettig, vriendelijk en vakkundig
Over de tandarts en assistente geen negatieve opmerking . Echter het ontvangst mag in mijn ogen wel wat klantvriendelijker . Ik liep perongeluk via de verkeerde deur naar binnen. Waarop de baliemedewerkers geagiteerd terug verwees. Daarnaast vond de balie medewerkster het belangrijker om een nieuwe klant in te schrijven . I.p.v ervoor te zorgen dat de doorstroom van klanten goed verloopt . De assistente kwam mij al halen, echter had ik nog niet de handelingen om te ontsmetten. Door het onhandig handelen van de baliemedewerkster is er onnodige tijd verloren. En als plus minus 30 jaar lang klant te zijn geweest verwacht je ook vriendelijkheid .
Vlot en vriendelijke behandeling van mijn halfjaarlijkse controle.
Ben al vele jaren patient bij deze tandartsen en altijd zeer correct en uitmuntende zorg gekregen.
Vooral bij ontvangt aan de balie goed te woord gestaan deed haar werk super en is erg vriendelijk
Erg fijn geholpen. Erg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en zelfs tijdens de behandeling ook steeds uitleg gekregen over waar de tandarts en assistente mee bezig waren.
Geen goede communicatie. Geen goede adviezen.
Was fijn dat ik snel terecht kon
De handeling was goed.
Ik werd op mijn gemak gesteld, waarna anamnese en onderzoek werden uitgevoerd. Ook werden mijn vragen beantwoord. Voor zover een tandartsbezoek prettig kan zijn, vond ik het een prettig bezoek.
Naar de tandarts is nooit fijn of leuk maar bij deze tandarts voel ik me op mijn gemak, hij is vriendelijk en geduldig. Hij heeft veel ervaring en is kundig. Ik ben meer dan tevreden.
Alles is meegevallen.
Hele aardige tandarts, duidelijk aangegeven Corona maatregelen en alles is er schoon.
Prettige omgeving, vriendelijke benadering.
Super rustgevend geholpen, chapeau!
Goed en zorgvuldig geholpen, vriendelijke tandarts.
Fijn
Net voor het weekend breekt er een stukje van voortand (kroon) af een belletje naar de administratie en er wordt een afspraak geregeld met de tandarts en binnen een paar uur was de kroon weer gerepareerd
Tijdens de behandeling wordt steeds uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten.
Vriendelijk, goede uitleg behandeling en kundig
wordt ieder keer netjes en vlot geholpen
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.