Wordt op mijn gemak gesteld in de tandarts stoel
Prima!
Mondhygieniste is deskundig en toegankelijk
Grondige behandeling in een goed opgezette Coronasfeer.
Zie algemene omschrijving.
Zowel de tandarts als de assistentes zijn erg vriendelijk, kijken naar de mogelijkheden, zijn geduldig wanneer één van de jongens het spannend vindt. Eerlijk advies. Gewoon top!
De corona ontvangst was al wat afgezwakt, geen assistente die je ontving, geen vragenlijst, maar je moest een klaarstaand bekertje gebruiken om je mond te spoelen. En een plaatsje zoeken op een vrijstaande stoel. Er was geen controle in de wachtkamer, tegenover mij zat een mevrouw van buitenlandse afkomst zonder mondkapje te wachten op haar medelander die uit een behandelkamer kwam ook zonder mondkapje, een ander mevrouw van Nederlandse afkomst nam de verkeerde entreedeur met als gevolg dat zij niet haar mond heeft gespoeld want ze kwam niet langs die tafel met daaronder bekertjes.Geen van de medewerkers van de praktijk heeft hier een aanmerking op gemaakt, je ziet hoe gouw iets verwaterd. Ik werd geholpen door een voor mij vreemde tandarts ( mijn tandarts war R Drost) maar deze vertelde mij haarfijn wat hij ging doen en wat eventueel het gevolg zou zijn. Boven dien heeft hij de behandeling perfect uitgevoerd.
dat heb ik al aangegeven
dhr Driessen is een hele rustige en nauwkeurige tandarts ik voel me op mijn gemak bij hem.
Vind het vervelend om elke keer een andere tandarts te krijgen. Heb al een hekel om naar de tandarts te gaan maar als je een “band” hebt maakt het wel wat makkelijker
Wordt altijd goed geholpen, vriendelijk, begrijpend en professioneel.
goede behandeling en uitstekende begeleiding
Ik heb de halfjaarlijkse controle gehad, schoonmaken gebit (tandsteen) en er zijn onder vier snijtanden bijgewerkt. Alles prima gedaan.
Goed geholpen
Op verzoek , vanwege pijn kon ik d zelfde dag komen en werd ik geholpen.de volgende dag gaf ik aan dat de medicatie complicaties gaven . En weer metten kreeg ik anderen .
Deskundig en vriendelijk
Marjo was zeer tevreden over de behandeling.
Jannie Buiks heeft mij goed voorgelicht en verder behandeld bij het vernieuwen van mijn kunstgebit. Professioneel en zeer secuur. Dank hiervoor!
Alles duidelijk en goed aangegeven, korte of nauwelijks wachttijd.
zeer goed behandeling en goed samenwerking tussen de patient en behandelde tandarts
Fijn dat ik snel geholpen kon worden
Als vaste’gast‘ zijn wij verwend dat alles ‘voorgekauwd wordt. Moest even erop gewezen worden dat men zelf moest desinfecteren aanmelden en gorgelen. Maar dat was dan ook het enige aandachtspunt. De kwaliteit v d praktijk en de medewerkers is super
Altijd goed
Vriendelijke behandeling
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.