Prima geholpen
X
Prettige praktijk,en vriendelijk en professionele organisatie,.
Vriendelijk,behulpzaam,kundig personeel.
Netjes geholpen aan de balie. Tandarts was vriendelijk, wel erg snel. Assistente betrok mijn dochter van 2 er goed bij. Ze vond het leuk bij de tandarts!
Vlot aan de beurt en snelle inspectie van het gebit
Geduldige mensen welke hun vak verstaan.
Beste medewerkers van Samenwerkende Tandartsen Dongen, Graag wil ik U allen hartelijk danken voor uw cliëntgerichtheid, mede namens mijn Sociale Hulphond (Jockular Jubilee, aka Myluck). Zelden tref ik, in onze hedendaagse maatschappij, mensen die op deze wijze gehoor geven aan mijn verzoek om Myluck mee naar binnen te mogen nemen. Één van de weinigen die daar altijd een uitzondering op maakt is mijn huisarts, dokter Paul van den Broek, werkzaam bij Huisartsenpost Frankische Driehoek te Goirle. Een bijzonder woord van dank én vertrouwen in deze aan Stephanie, de mondhygiëniste. Ondanks je angst voor honden, beste Stephanie, heb je Myluck toegelaten in de behandelkamer, waarvoor nogmaals mijn dank. Ik ken mijn hond en kan haar middels mijn vingers/handgebaren corrigeren én/of dirigeren. Myluck én ik vormen een twee-eenheid in onlosmakelijke verbondenheid. Zonder haar zou mijn leven niet opnieuw inhoud/én vorm hebben gekregen na een meer dan tumultueus verleden. Eventuele risico's op overdracht van het gevreesde Coronavirus, evenals de varianten daarvan (zoals bijvoorbeeld de Delta-variant) zijn uitgesloten. Om daar zeker van te zijn heb ik vooraf telefonisch contact gehad met de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Kortom: Dank aan jullie allen voor jullie vertrouwen! Financieel gezien kan ik het me op dit moment helaas niet veroorloven jullie te verrassen met een bloemetje, derhalve heb ik U reeds eerder een virtueel zonnenbloemetje toegestuurd als teken van mijn dank! Vriendelijke groet aan jullie allen én tot ziens over een half jaar. M&M (Myluck en Emmy)
Goede maatregelen ivm Corona. Wachttijd was helaas wat langer dan gehoopt. Vlotte doorloop: mondhygieniste en daarna de tandarts voor controle
Afspraak maken via de mail vind ik fijn en de behandeling is prima.
Wij komen al jaren in de praktijk. Het is er gemoedelijk en we worden als gezin fijn opgevangen en gecontroleerd.
Erg vriendelijk. Nemen de tijd voor je
aandacht voor de mens
tevreden
Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ze kijken naar de mogelijkheden en alles gaat in overleg. Ze doen gun best om je z.s.m. te helpen.
Zo fijn dat wanneer er geconstateerd werd dat er een kies gevuld/gerepareerd moest worden, deze meteen werd behandeld. Dus ik hoefde er niet voor terugkomen. Echt heel fijn. Ben ook zo blij met tandarts Noorlag. Hij is er écht één uit duizenden. Vriendelijk, kundig, professioneel en dat alles met heel veel humor.
Heel tevreden met aandacht en behandeling
Goede en vooral een snelle behandeling voor afgebroken tand.
Goed, maar lastig dat niet door 1 persoon afgehandeld wordt. Ik vind het jammer dat Peter niet de gehele behandeling van vulling verwisselen zelf kan doen, maar meerdere klanten tegelijk moet helpen. Behandeling is verder goed verlopen. Assistente? Was geduldig en deed de behandeling rustig en goed.
Prima.
Vriendelijke tandarts en assistente.
Voor zover ik kan beoordelen deskundige aanpak. Vriendelijke behandeling aan balie, door tandarts en door assistente.
Altijd een vriendelijk ontvangst, en goede behandeling!
Fijn dat ik al jaren dezelfde mond hygiëniste heb.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.