Er wordt de tijd genomen om de behandeling uit te voeren en er is goede communicatie over wat er gaat gebeuren. Het geeft een gerust gevoel en vertrouwen.
Al vele jaren ga ik naar Tandarts van der Kletersteeg, intussen gaat mijn zoon ook al jaren mee. Fijne, goede tandarts en ook zijn assistente is erg vriendelijk en goed in haar vak
Zonder angst naar de tandarts
Zij is erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam, net als iedereen in de praktijk.
Behandeling+ de enquêtes na afloop...verschrikkelijk!!!!
Voor het eerst in alle jaren een nieuwe tandarts aangezien Drost met pensioen is gegaan. De beste man liet zich niet aan de voorkant zien en vertelde ook niet wie hij was. De assistent was ook niet prettig. Al bij al na al die jaren erg onprettig
Prettige mensen, voel me op mijn gemak. Was erg angstig voor de tandarts jaren terug. Maar dat is sinds ik bij deze tandarts en mondhygieniste ben totaal verdwenen.
Goed!
Prettig ontvangst en men zegt hoe het er uit ziet en wat ben gaat doen. Heel vriendelijk.
Nieuwe tandarts en assistent super relaxed en aardig. En Stephanie is goud. (mondhygiënist)
Wij hebben niet lang gewacht. Het was snel duidelijk dat ik naar de mondhygienst moet, ondanks de hoeveelheid tandsteen, heb ik pas een afspraak eind december, dat is niet prettig. Daarnaast heeft de tandarts zorgvuldig gekeken en zelf vrij weinig gedaan, buiten het nemen van foto’s. Bij mijn dochter met inmiddels een volledig melkgebit had ik een uitgebreidere controlere verwacht, maar dat hoefde blijkbaar niet.
De laatste jaren heb ik nogal eens problemen met mijn gebit, niks bijzonder maar vaak een gaatje of een wortelkanaalbehandeling, niet echt geweldig en aangezien onze tandarts die we al jaren kregen met pensioen ging kregen we nu uiteraard een andere tandarts toegewezen. Maar gelukkig, Martina is een zeer aardige, rustige tandarts die je op je gemak stelt en alle mogelijkheden met je doorneemt. Wij zijn blij met haar.
Zowel tandarts als assistent waren erg vriendelijk en professioneel. Geeft meteen een vertrouwd gevoel.
Prettig
Onnodig doorverwezen had tandarts assistent moeten doen tijdens afspraak.
Deskundige en vriendelijke tandarts en -assistente. Tijdig geholpen. Goede adviezen gekregen.
Doordat ik een afgebroken kroon had was ik benieuwd wat er ging gebeuren, de antwoorden daarop waren goed, viel me heel erg mee!!
Slechte service en erg lange tijd voor er daadwerkelijk iets gedaan wordt.
Ze vragen heel goed of dat alles nog goed gaat of dat het pijn doet. Heel aardig personeel leggen alles goed uit
Wij hebben al heel lang [35 jaar ervaring met onze tandarts . Moeten er best een stukje voor rijden maar dat hebben we er graag voor over. Dik tevreden dus
Nieuwe tandarts gehad, ze was kundig
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.