Mijn kies was afgebroken en kon dezelfde dag nog terecht.
Nadat ik een behoorlijke pijn had aan een hoektand, wat achteraf een ontsteking bleek te zijn, heb ik om 8 uur de tandartspraktijk gebeld waar ik om 10 uur al kon komen. Ik ben hier heel vriendelijk en spontaan ontvangen en ben ook snel en afdoende geholpen.
er wordt rustig geluisterd
Vriendelijk geholpen en aardige nieuwe dame aan de receptie. Je wordt zelfs begroet als je zit te wachten. Maak je tegenwoordig nauwelijks meer mee als je ergens komt. Tandarts en assistente zijn een mooi duo en in voor een grapje wat de spanning een beetje breekt. Kortom fijne praktijk.
Ik was met mijn 2 kinderen bij de tandarts. Ze werden super enthousiast binnengehaald door de assistente, waardoor het ijs meteen was gebroken. Ze mochten kiezen welk kleur spiegeltje ze wilde en deden maar als te graag hun mondjes open om tanden te tellen enz. Na afloop ook nog een cadeautje. Wat een feest ! De andere dag vroegen ze mij of ze weer naar de tandarts mochten. "Nee over een half jaar mag je weer !" Reactie was "Aahhhh jammer !!"
Ik ga niet graag maar eigenlijk stelt het niets voor. Ik word vriendelijk ontvangen en gerustgesteld. Deze praktijk raad ik aan als je wat angstig bent. Ik ben dat niet meer en ga bijna fluitend naar de tandarts en mondhygiëniste.
Mijn ervaring is altijd goed geweest met de praktijk.
Goede rvaring tijdens het gehele bezoek
Was liever. Meteen behandeld inplaats dat ik weer een keer terug moet komen.
A. Tsakov was onze ( mijzelf ,kids) tandarts in een ander dorp en wil absoluut geen andere tandarts dus nu op controle bij de samenwerkende tandarts in Dongen. Blij verrast dat ook Daisy aanwezig was. Met een gerust hart weer naar de tandarts. Was ontzettend bang maar sinds Angel niet meer.
Vriendelijk ontvangst. Rustig en professionele aanpak.
Je word altijd goed en vakkundig geholpen.
De zorg wanneer de afspraak is is prima. Echter is het zo dat de voorbereiding er naartoe matig tot slecht is omdat ik geen herinnering krijg dat ik een afspraak heb 1 of 2 dagen van te voren
Prima tandarts en mondhygiëniste. Soms is een afspraak moeilijk te plannen ivm drukte.
Een prettige praktijk met klantvriendelijke medewerkers
Controle verliep snel, deskundig en plezierig.
Omdat het niet mijn favoriete bezigheid is geen 5 sterren.
Goede uitleg. Vriendelijk
Prima tandarts met veel ervaring. Zou wensen dat alle tandartsen zo begaan zouden zijn met hun clienten.
Tandarts & Preventieassistente zijn een gouden duo. Ze Stellen je op je gemak, houden rekening met je persoonlijke situatie, gemoedelijke sfeer en zijn bovenal heel kundig.
Vriendelijke assistent, gaf duidelijke uitleg over de behandeling Vriendelijke tandarts… gaf ook duidelijke uitleg en voerde een prima controle uit.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.