Prettig in de omgang en altijd open over de gang van zaken en de behandelmethode.
prima vriendelijk, rustig
Snel geholpen, afspraak was efficient
Ik was al 5jr niet meer geweest door angst en kwam weer omdat er een flink stuk van me kies was afgebroken dus met lood in mijn schoenen maar ik werd bij binnenkomst al heel hartelijk ontvangen door een tandarts die ik totaal niet kende en hij ging mijn behandeling voorbereiden en verdoven niks van gevoeld en de kies vullen ook niks van gevoeld zo fijn het word nooit mijn hobby naar de tandarts maar ga nu wel met meer vertrouwen ernaartoe. Dank je wel tandarts phillipe.
Had blaasjes in haar mond en een rode tong, de huisarts schreef een zalfje voor moest in de mond na een paar minuten inslikken maar dat werkte niet de dokter zei het ligt aan uw gebit (tanden)laat de tandarts er maar naar kijken zodoende zijn wij hier terecht gekomen. Het onder gebit was wat te groot er is wat af gehaald, pijn in haar mond is nu iets minder maar als ze op haar onderlip drukt doet het nog pijn. over een half jaar 8 juli 13 uur terug komen. Groetjes.
Ik ben tevreden over de behandeling. Ik vind het wel vervelend dat er keer op keer gewisseld wordt qua tandarts. Dit is geloof ik de 4e tandarts in een aantal jaar. Dit geeft geen vertrouwen.
Fijn
Met kiespijn bij tandarts Driessen gekomen en werd er ontzettend vriendelijk en goed geholpen. In samenspraak tot een goede behandeling gekomen.
Ondanks de drukte in de praktijk hebben ze mij zeer snel en fijn geholpen
Ik heb kortgeleden de overstap gemaakt naar samenwerkende tandartsen en ik heb na de intake en de eerste behandelingen voor het eerst sinds lange tijd vertrouwen in de uitgevoerde behandelingen. Voorheen voelde de behandelingen vervelender/pijnlijker, het is natuurlijk nooit fijn bij de tandarts, maar nu heb ik het idee dat ik er weer voor lange tijd tegenaan kan. Er zijn hele andere technieken gebruikt dan ik gewend ben, nu hopen dat de vullingen niet meer kapot gaan en niet telkens opnieuw gedaan hoeven te worden.
Goede zorgverlening
fijne tandarts en mondhygiëniste, allemaal vriendelijk,
Bezoek aan de tandarts is niet mijn favoriete bezigheid. Door rust die de tandarts uitstraalt voel ik me dan meer op mijn gemak.
Goed behandeld. I
ik kreeg via email bericht dat het interieur vernieuwd was. bij het binnenkomen trof me het zakelijke. En waarom een Engelse tekst op de muur? Geen begroeting bij binnenkomen went nooit. Maar tevreden over de behandeling.
Professioneel en vriendelijk behandeld door tandarts Issa. Hier onder staat ze nog niet bij. Wel Rien Drost. Maar die is al weg. Dus de site zou aangepast moeten worden.
Het laatste bezoek was ik van mening dat ik al de definitieve tanden geplaatst zou krijgen. Echter aan het eind van de behandeling bleek dat alleen de brug geplaatst was en de implantaten pas in april 2022 geplaatst kunnen worden. Dit was voor mij niet duidelijk en naast de pijnlijke behandeling was de teleurstelling erg groot. Ik weet dat ik 89 jaar oud ben en niet alles altijd kan onthouden, maar dit is mij helaas niet voldoende duidelijk geworden. Mijn voorstel zou dan ook zijn om bij dit soort grote ingrepen iemand van de familie aanwezig te laten zijn bij gesprekken. Ook al lijkt iemand fit genoeg om dit alleen te kunnen doen. Daarnaast zou ik deze ingreep als dit geweten had ook niet hebben laten doen.
Ik ben goed geholpen, laat ik dat voorop stellen. Wel ben ik sinds kort bij een nieuwe tandarts en ik moet er erg aan wennen. Ik heb niet het gevoel dat ik echt contact heb met deze tandarts. Ik ga hierdoor eigenlijk geen gesprek aan en ben de laatste keer ook zonder mijn vragen te stellen weer gegaan. De tandarts komt onzeker over en dat is toch niet zo prettig.
Voor de tweede maal bij onze nieuwe tandarts geweest. Een heel aardige man met een aardige assistente, maar of ze hun werk goed doen dat kan ik niet beoordelen. Ik denk het wel. Hoe beoordeel ik dat als leek? Hij doet zijn werk anders dan onze oude tandarts, waar we aan gewend waren, en dat is logisch. De tijd zal het leren. En als ik op mijn gevoel moet af gaan dan heb ik er zeker vertrouwen in.
Vriendelijke mensen, geen uitloop, eerlijke hulp/ advies
Je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.