Ik heb nooit vervelende momenten gehad en altijd heel goed geholpen. Nog noot een fout gemaakt en helpt mij tot een goed gebit.
Goed geholpen en zoals gezegd goede bejegening. Iets langer moeten wachten
Mijn bezoek afgelopen donderdag was goed gegaan vanaf de binnenkomst tot het eind van het consult
Behandeling eerst besproken. Rust en niet gehaast.
Idem
Fijne mensen en goede sfeer in ruim opgezette praktijkruimte
Altijd netjes ,correct en behulpzaam
Had een afspraak voor over ongeveer 3 weken, daar er een plaatsje was vrijgekomen, kon ik na een belletje meteen terecht, heel fijn.
geen antwoord
Fijn om altijd bij dezelfde tandarts te zijn. Jammer voor mij gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Hopelijk net zo'n fijn gevoel bij zijn opvolger.
Mijn ervaring was fijn. Ze waren heel vriendelijk en hielden rekening met mijn gespannenheid. Dankjewel daarvoor. Groeten Mia van Zon.
Vriendelijke tandarts.
Goede en persoonlijke zorg. Open en duidelijke communicatie.
Heel prettig/deskundig/"klant"gericht
Ik ga altijd vol vertrouwen naar de praktijk
Snel heholpen snel klaar
Goed behandeld
Fijne praktijk waar allemaal vriendelijke, gastvrije en deskundige mensen werken. Je wordt op een geruststellende en vakkundige manier behandeld. Zeer duidelijk in de uitleg en ook een zeer hygiënische omgeving.
Dr kletersteeg en Miriam zijn al jaren fijne mensen om je te helpen, zeer kundig en geduldig.
Janny Buiks staat niet bij de keuze. Wel Rien Drost
Er werd meteen een behandeling gedaan tegen de pijnklachten. De tandarts vertelde wat hij ging doen, dat stelde mij gerust.
Mijn bezoeken zijn altijd goed en erg prettig. Ik hoop nog jaren te mogen komen.
Goed.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.