Steeds netjes, vakkundig en vriendelijk geholpen. Altijd duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren of te verwachten is.
Prima praktijk met vriendelijke mensen
Na een harde val op mijn gezicht, was ik bezorgd om een van mijn voortanden. De tandarts maakte een foto en na een koude test, werd ik gerustgesteld. Her was een fijne manier van behandeling.
We waren met z'n 4en, ik en onze 3 kids. We zijn allemaal geen fan van de tandarts. Maar er werd alle tijd genomen, zeker bij de kids, en alles werd goed uitgelegd voor dat ze iets ging doen. Zowel bij de dame die onze tanden schoonmaakte en eerst inspectie deed als Peter. Bedankt!!
Zeer goede ervaring
Bij mij halfjaarlijkse controle bleken een paar reparaties noodzakelijk. Hiervoor werd geen nieuwe afspraak gemaakt, maar de reparaties werden direct op kundige wijze uitgevoerd. Dank u wel!!
goed geholpen
Ben vlot behandeld
Ik vind het altijd verschrikkelijk om naar de tandarts/mondhygiëniste te gaan maar ik ben erg tevreden!
Geen bijzonderheden.
Correcte behandeling
Fijn geholpen en nadien totaal geen problemen gehad.
Erg tevreden.
Alleen nagekeken
prettige ervaring
Na dat er 2 kiezen getrokken moesten worden, voel ik mij goed. Relaxte tandarts Nina Heel rustig En geruststellend
Tandarts Noorlag was jarenlang mijn tandarts. Was ik zeer over te spreken. Hij gaat echter met pensioen en daarom gekozen voor een nieuwe jonge tandarts Driessen. De eerste kennismaking was zeer positief (zowel persoonlijk als vaktechnisch)
alles zeer positief
Al vele jaren zijn diagnose , behandeling en controles zeer deskundig en correct uitgevoerd. Een prettige ontvangst en je voelt je er op je gemak. Ook de ontvangst en ruimtes prima op niveau
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de receptioniste en werd me verteld dat ik me bij de "zuil" kon aanmelden. Zeker 10 seconden (haha) moest ik wachten voordat ik aan de beurt was. Daar werd ik door het assistent en tandarts met een glimlach ontvangen. Liggend in de stoel werd me duidelijk verteld welke stappen en werden doorlopen. Tijdens de behandeling werd dat nogmaals verteld en werd er tevens meerdere malen gevraagd hoe het mij ging. De assistent en tandarts (volgens mij Dhr Tsakov) waren prima op elkaar ingespeeld, waardoor het ook erg vlotjes verliep. Echter een klein minpuntje is dat de "noodkroon" er de volgende dag wel was uitgevallen!! Ook dit was me op voorhand verteld dat dit mogelijk zou zijn en wat ik als vervolgstappen moest nemen. De volgende ochtend is gelijk gebeld om een afspraak te maken om de kroon vast te zetten. Dat kon dezelfde dag nog gebeuren. DUS VAN MIJ KRIJGEN ZE EEN DIKKE PLUIM....
Heel tevreden over de professionele zorg van Peter Vd Kletersteeg
Van afspraak tot behandeling alles heel korrekt en via mail tijdig herinneringen voor de afspraak.
Keurige en vriendelijke behandeling.
Ben snel en zonder pijn gevuld, door mijn al meer dan 35 jaar tandarts Peter v D Kletersteeg.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.