prettige mensen die er werken, erg beleefd en belangstellend.
Fijne praktijk
correct
Vriendelijk personeel
Er wordt goed geluisterd als er iets is veranderd. Als het niet gaat qua behandeling geef je het aan en ze stoppen ook gelijk, om het daarna weer op te pakken als het weer gaat. Ik ben gewoon onwijs tevreden hoe jullie werken!
goed mail kort voor de afspraak (herrering)
De tandarts en de assistentes zijn zeer kundig en ontzettend klantvriendelijk
Prettige praktijk waar je correct en vriendelijk wordt behsndrld
1 keer geweest
Alles is perfect
ik heb een verschrikkelijke hekel aan de tandarts. Er is in het verleden teveel gebeurt. de tandarts die we nu hebben gaat hier prima mee om.
Rustig, duidelijk in wat er gebeurd, adviesgemotiveerd. En de benadering van de client.
Vriendelijke, proffesioneler mensen.
Prettige sfeer direct al bij binnenkomst. Sinds half jaar patient en tot nutoe erg tevreden
vriendelijke balie medewerkers. Goed en snel geholpen. Tandarts : kordaat , kundig en plezierig.
Positief. Helder en duidelijke informatie. Leuk in de omgang met kinderen. Laagdrempelig.
Wat een vraag
Er wordt wordt goed geluisterd en ondanks een wat probleemgebit vind ik dat we er altijd goed worden behandeld/geadviseerd. Plannen van een afspraak lukt niet altijd op kort termijn, maar dat is wel begrijpelijk, er tegenover staat dat het personeel altijd erg vriendelijk is.
Nog niet veel ervaring, eerste keer
Prettige , vriendelijke sfeer. Kundige tandarts en dito assistente.
Heel goede ervaring. Meedenkend. Vriendelijk. Goede planning. Zorgvuldige controle door de tandarts en ook door de mondhygieniste,
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde