prima. Op tijd, vriendelijk.
Met de andere tandarts wist ik wie ik kreeg. Nu zijn er 3 nieuwe tandartsen. Nog lastig om daar oordeel over te geven.
Nog niet zo lang overgestapt naar deze praktijk. Vorige tandarts 1 keer gezien en nu is er een nieuwe. Wat niet erg is, echter vond hem erg zenuwachtig en warrig overkomen. Keek wat rond in mijn mond, vroeg een aantal keer de zelfde vragen (met dezelfde antwoorden uiteraard) en was binnen 3 minuten klaar. Vond het dus niet echt een goede eerste indruk van de nieuwe tandarts.
Prima praktijk
Vriendelijke tandarts en assistentes die duidelijk aangeven wat er gaat gebeuren.
Rustige tandartsen wordt snel geholpen
Mijn ‘vaste’ tandarts (dhr Courant) helaas weg. Nu 2x andere tandarts gehad en met beiden was communicatie lastig
Ja gewoon goed en ze luisteren ook naar je
Vriendelijk, vakbekwaam en meedenkende praktijk
vriendelijk en aardig.goede en fijne ontvangst.
bevalt tot nu toe goed soms slecht te verstaan wat ze zeggen
Vlot, sympathiek en deskundig
Fijn contact. Leuk personeel en je word goed geholpen!
goede vriendelijke tandarts en assistente.
prima controle afspraak met aandacht voor pijnklacht
erg wennen met de taal
Door de wisselingen van tandartsen in onze vorige praktijk waar wij als gezin naar toe gingen en het feit dat de tandarts niets uitlegde omdat hij/zij de Nederlandse taal niet beheerste, maakte dat ik naar de tandarts gaan niet meer leuk vond. Ik zag er op een gegeven moment zelf heel erg tegen op om te gaan. Na onze overstap naar Samenwerkende Tandartsen Dalfsen voelt het weer OK om een controle afspraak te maken en ook daadwerkelijk te gaan. Bij controle worden wij steeds behandeld door dezelfde tandarts en assistente en dat is erg prettig! Hij legt uit wat hij gaat doen en denkt mee in wat er moet gebeuren. Ook wordt er tijdig geadviseerd om bijv. de verzekering bij te stellen omdat de kinderen mogelijk een beugel nodig hebben. Verder is de ontvangt bij de balie erg prettig en is het maken van een nieuwe afspraak zo geregeld.
Prettige tantarts
Persoonlijk vind ik het goed maar er is een nadeel dat ook hier de laatste tijd steeds een andere tandarts is. Ik vind dit zelf heel naar en raad dus de praktijk wel aan met een maar .......
Normale controle-consult Goede gebitsteiniging
Vriendelijk, netjes en goed.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde